Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha piano craft E 600 pytanie o mp3

wulisu

Rekomendowane odpowiedzi

Zacznę od serdecznego pozdrownienia wszystkich. Jestem tu nowy, znajomy z forum macowego polecił mi zajrzeć tutaj, i z tego co się zorientowałem sporo można się tutaj dowiedzieć. No ale do rzeczy. Stoję przed dylematem zakupu sprzętu, docelowo chcę przeznaczyć jakieś 9 tys złotych ale to nastąpi bliżej wakacji. Póki co potrzebuję coś małego do sypialni i do słuchania w czasie pracy przy komputerze. Pomyślałem o zestawie Piano Craft E 600 sporo pozytywnych opini znalazłem tutaj. Byłem ostatnio w sklepie i testowałem zestaw teac cd wzmacniacz A-H300 MkII i radio dab sluchane z kolumnami teaca oraz denon nie pamiętam modelu , wrażenia ? hmm....teac który podobał mi się wizualnie te gałki prosty wygląd nie najgorsze wykonanie moim zdaniem nie zagrał z tym zestawem kolumn , brzmiał jakby go ktoś przykrył kartonę, denon..no coż szybko go wyłączyłem. Pozostała Yamaha ku mojemu zdziwieniu jak za te pieniądze dodam że mogę ją kupić za 1126 zł nową w sklepie na gwarancji zabrzmiał najlepiej. Odsłuch na szybko jak to w takich miejscach ale wystarzcył żeby się zorientować że ma możliwości znacznie większe na tle konkurencji w tym przedziale. Jedno mnie tylko zastanowiło po włożeniu płyty cd-rw lub dvd-rw pokazało się mp3 ale nie było możliwości włączenia dodam że nie miałem pilota ( może ta opcja jest możliwa z poziomu pilota, czy tylko po podłaczeniu z menu w TV ? ) i to właściwie było pytanie kluczowe od którego powinienem zaczać ale nie mogłem oprzeć się pokusie podzielenia odsłuchem. Prosiłbym zorientowanych jak to jest z tym odsłuchiwaniem mp3 z poziomu panela wieży. Pozdrawiam serdecznie

wulisu ;)

https://www.audiostereo.pl/topic/24264-yamaha-piano-craft-e-600-pytanie-o-mp3/

hmm...wróciłem ze sklepu gdzie wrzuciłem mp3 na cd-rw i dvd-rw i nie mogłem tego odpalić stąd takie wnioski.Może testowany egzemplarz był nie sprawny do końca ;) Czyli czyta, a powiedz mi proszę czy katalogi mp3 też można przeglądać ? Mogę zadać kilka pytań na priva ? Nie chę tu przynudzać.

Pozdrawiam

Katalogów raczej nie da się przeglądać, wyświetlacz w ogóle nie wyświetla tagów tylko numer. Oczywiście przy pomocy telewizora jest to możliwe. Co do priva to jasne, maila masz w "o mnie" :)

Posiadam Piano E600 mk2. Jeżeli idzie o mp3 to nie ma żadnego problemu - wyświetla katalogi na tv, można pomiędzy nimi bez problemu przechodzić. Ponadto bez zająkniecia czyta płytki DVD+R oraz CD-RW. pozostałych nie testowałem ale podejrzewam że też będzie ok.

pozdrawiam

Zbigy

W polskiej instrukcji (no bo przeciez kupiłeś nowy i z gwarancją) jest wszystko napisane - chodzi mi opcję w setupie "with menu" i "without menu". Po wybraniu without menu masz możliwość obsługi tak jak cd-audio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.