Skocz do zawartości
IGNORED

denon pma350se + tannoy m2

Gość marr

Rekomendowane odpowiedzi

350SE w stosunku do 350 II, którego użytkowałem, cechuje chyba porządniej zrobione zasilanie. Denony charakteryzuje dość potężne, nieco efekciarskie brzmienie. Z M2, które są chyba nieco ocieplone i stanowią łatwe obciążenie, powinno zagrać całkiem nieźle, aczkolwiek takiego zestawu nie słuchałem.

Na początku tzw. potega brzmienia robi doskonałe wrażenie, przy dłuższym słuchaniu okazuje się to trochę męczące. Mam na myśli klasę budżetową, tak do 2000 zł za wzmacniacz. 350SE u kolegi bez problemu wysterowuje Dynaudio Audience 5, które mają opinie wymagających.

• 11 miesięcy później...

u mnie denon 350se dosc srednio radził sobie z dynaudio 52, o czym jednak przekonałem się zamieniając go na duzo mocniejszego thule'a. ale generalnie ten denon to wzmacniacz ktory bardzo sobie chwalilem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.