Skocz do zawartości
IGNORED

zaufany serwis w Łodzi – czy ktos zna?

tomato

Rekomendowane odpowiedzi

Nie polecam na Piotrkowskiej numer ok 200 na przeciwko MBanku przed katedrą. Zawiozłem sprzęt to nie dość ze dałem do ręki pełną dokumentacje serwisową, wszystko w niej było prosiłem zeby dali pożądne komponenty a nie badziew za 30 groszy i co. Sprzęt owszem usunięta usterka ale pojawila się zaraz inna ale oczywiście to już ponoć nie panowie skopali.Nakłamali że elektrolity powylewały i zalały scieżki i musieli odtwarzać .Cztery elektrolity najtańsze badziewie , wgniecona obudowa , trzeszczący potencjometr i 162 zł zostały mi po naprawie. Podobno w miare solidny jest serwis na Próchnika pomiędzy Piotrkowska a Zachodnią.Koleś obsługuje sprzęt nagłośnieniowy i reżyserski niektórym teatrą. Sory że przydługie ale nie mogłem się powstrzymać...

witam ponownie. otoz mialem okazje popytac o nurtujace mnie zjawisko w punkcie serwisowym na ul. prochnika w lodzi. owszem rzetelnie zostalem poinformowany skad takie zachowania sprzetu moga sie brac, niemniej moje dociekania co do oplacalnosci, sensownosci wgryzienia sie w temat praktycznie zostawaly delikatnie zbywane jako zabiegi zbyt trudne, czasochlonne i ze w zasadzie czepiam sie niuansow, ktore zapewne przerysowuje i naleza one do cech fabrycznych klockow. to co biore za pojawiajace sie 'negatywne' procesy w odtwarzanym dzwieku przynaleza do klockow a jesli zwracam na nie uwage zachodzi rzekomo zjawisko nakladania sie takich a nie innych cech toru akustycznego... w zasadzie dowiedzialem sie sporo nt przyczyn niepokojacych mnie wrazen. nie dowiedzialem sie jednak zadnych konstruktywnych uwag... wynioslem z tej rozmowy tyle tylko, ze nalezy przyjac to za naturalne odchylenia od idealu [wszak sprzet o ktorym mowie to sprzet zaledwie sredniej klasy i to z drugiej reki] i zeby sie tym co zauwazam nie przejmowac... nie wiem nadal ile kosztuja pomiary, 'poszukiwania' slabszych badz zgranych kondensatorow, tranzystorow badz innych ogniw wplywajacych zauwazalnie podejrzanie na odbior dzwieku...

ogolnie — :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.