Skocz do zawartości
IGNORED

wharfedale 8.4 - czy mozliwy tuning?

crategus

Rekomendowane odpowiedzi

coz, apetyt rosnie w miare jedzenia, niestety gotowki na nowe ekstrewagancje nie przybywa. Tak sobie pomyslalem, ze moze jakims niewielkim kosztem udaloby sie poprawic troszke to co mam. Nie bede sciemnial, ze jestem niezadowolony czy cos- wrecz przeciwnie... no ale moze uda sie cos jeszcze wycisnac... np po podlaczeniu gc mam wrazanie, ze wafle ograniczaja jego mozliwosci... Ze zmian kosmetycznych narazie pokusilem sie o zamowienie granitowych cokolikow- ale tu zawazyly raczej wzgledy bezpieczenstwa, bo juz raz moja malutka pociecha o malo ich nie przewrocila (przykleje od spodu + tym samym poszerze rozstaw kolcow).

Szukalem i szukalem, niestety nigdzie nie moglem natrafic na jakakolwie zmianke o 'grzebaniu' w wharfedale diamond 8.4 (czy np 8.3). Sam przyznam, ze do nich jeszcze nie zagladalem- niestety wiedzy i doswiadczenia mi brakuje, zeby poprawnie ocenic czy cos mozna tu zdlubac. Zatem moje pytanie- czy ktos otwieral te wafle, czy pokusil sie na jakies drobne modyfikacje (badz wnioski, ocene...)? Czy wogole jest sens- tzn czy zmiany sa odczuwalne? Zapewne okablowanie, moze i zwrotnica... moze i sam tweeter, bo cos mi sie wydaje, ze jest mala pietka achillesowa tych podlogowek? Help :)

https://www.audiostereo.pl/topic/24347-wharfedale-84-czy-mozliwy-tuning/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.