Skocz do zawartości
IGNORED

Eton 11-581 pytanie?

marko3T

Rekomendowane odpowiedzi

, 27 Lut 2006, 10:03

>Myśle ,że konstrukcja będzie raczej orginalna pomimo pewnych podobieństw do avalon/tidal. To nie

>będzie kolejna kopia , a jak się wszystko uda zaprezentuje ją wtedy na forum.

marko3T,czy możesz już cokolwiek zaprezentować, czy jest już jakiś "początek" tej konstrukcji - avalon/tidal ?

Chciałbym coś pokazać , ale na obecną chwile to mam tylko pocięty mdf który leży i czeka na wolną chwile.

Tak na marginesie zastanawiam się czy jest sens pchać się w tego etona jeżeli dopłacając trochę grosza można kupić 12-680. Mam pewien pomysł zastosowania etona 12-680 i na nim zbudowania tej sławetnej bezkompromisowej kolumny diy. Zbieram informacje i nawet radzę się pewnego człowieka który mocno siedzi w temacie , ale na razie nie chcę nic pisać bo nie chce być odebrany jako bajkopisarz.

marko3T, 21 Paź 2006, 18:23

>Zbieram informacje i nawet radzę się pewnego człowieka który mocno siedzi w temacie , ale na razie nie chcę nic pisać ...

A czy ja go znam?

Jak najbardziej Henryku. Ja nawet wspominałem Ci o tym pomyśle kiedy byliśmy ostatnio u Twojego znajomego.

Jednak nie będe nic pisał o tej konstrukcji na forum bo naprawde nie chcę zostać odebrany jak fantasta.

Temat jest bardzo ciekawy , ale do jego realizacji jest bardzo długa droga. Dopóki nie będzie zrealizowany powiedzmy w 80% nawet nie będe o nim wspominał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.