Skocz do zawartości
IGNORED

potrzebna pomoc w nietypowej sprawie...

wisior

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z góry sorry, że tutaj ale nie wiem za bardzo gdzie takie pytanie wrzucić.

Sprawa wyglada następująco, pilnie musze usunąć wokal z pewnej piosenki - w poniedziałek na podstawie tej molodii ma się odbyć egzamin z niemieckiego (ktoś ma to spiewać, sam dobrze nie wiem ;) - obiecałem to dobremu znajomemu a sam nie moge sobie z tym poradzić :(

Byłbym wdzięczny za każdą pomoc

Piosenka można pobrać z mojego FTP (zapisać poprawioną również można :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) login i pass - pomoc

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/24582-potrzebna-pomoc-w-nietypowej-sprawie/

---------------------------

FTP Folder Error

Windows cannot access this folder. Make sure you typed the file name correctly and that you have permission to access the folder.

Details:

220 FTP_by_wisior

421 Ograniczona iloœæ userów do 15 ... na noc i do rana (czytaj 12:] ) bedzie wiecej...spróbuj póŸniej ;)

OK

Trochę głupio robisz ograniczając dostęp jak chcesz pomocy.

Jeśli proste usunięcie przez odwrócenie fazy jednego kanału i zmiksowanie z drugim nie działa za dobrze (a pewnie nie działa), to aa Twoim miejscu ściągnąłbym 30-dniowe demo Adobe Audition (ostrzegam, 470 MB) i pobawił się Center Channel Extractor. Ale też nie oczekuj cudów, nie istnieje 100% skuteczna metoda usunięcia wokalu. W sprzyjających warunkach (w zależności od sposobu oryginalnego wmiksowania wokalu) mozna osiągnąć nie bardzo złe wyniki. Jak to mówią, nie wyjmiesz jajek z już upieczonego ciasta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.