Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkania na Mazurach

jakobs

Rekomendowane odpowiedzi

>> mag99

Nie bo jedno zestawienie to pre tranzystor + monobloki lampowe , drugie to pre tranzystor + tranzystorawa końcówka mocy. Myślę że wystarczy.

Ja nie napisałem że nie można przywieżć tylko niech każdy się zastanowi czy warto bo tak sie może zdarzyc że nie bedzie okazji tego posłuchac i będzie niepotrzeby żal i niedomówienia.

Wolą wystawcy jest aby tego sprzętu niewątpliwie bardzo dobrego było jak najmniej to wkońcu on prezentuje swoje konstrukcje a nie to my chcemy posłuchac swoich sprzętów na jego kolumnach

Pozdrawiam

LOK

:) Niestety z przykrością i wielkim smutkiem macie 17 osób :)

Swaróg ma mnóstwo pracy przed wyborami, Frank "okrutną" żonę:) kótrej nie może opuszczać w weekendy a mi samemu szczerze mówiąc nie chce się jechać, tym bardziej, że będą to pierwsze dni z opadami sniegu, a znając naszych drogowców to może być lodowisko. A szkoda, bo miałem nadzieję na Mazurskie piwko.

Serdecznie uczestników spotkania pozdr. i do następnego.

Ci co będa pierwszy raz to sie nie zawiodą a Ci co już tu byli utwierdza się w przekonaniu ze na Mazurach jest świetnie :)

Prezes jak to prezes o interesy firmy dba :)))))))))

Nie wkurzajcie :):)

To do mnie????

Ale przecież ja się grzcznie pytam, bo jak byłem na AA i Delcie to 10zł na piwko i kiełbaski było.

Teraz też więc będzie tyle, że na dach :) i jest O.K, trzeba dbać o miejsce spotkań.

witam wszystkich,

jestem często w Giżycku z uwagi na sprawy zawodowe:) i z miłą chęcią dołączyłbym do szacownego grona obecnych na spotkaniu.

Tak przy okazji jakiś czas temu kupowałem przez allegro kable głośnikowe Illuminator i konekta Proteus, czy to przypadkiem nie nie od Was?

Co do noclegu w samym Giżycku to znam sympatyczny hotel - "Jantar" i mam tam spore zniżki:).

No i ostatnia kwestia - nie doczytałem więc pytam: kiedy planujecie to spotkanie..?

widze ze zapowiada sie ciekawe spotkanie w wiekszym gronie, termin jak dla mnie o tyle dobry jak nie bardzo dobry ze tydzien pozniej jak co rok AS wiec efekt pracy MG pozostanie w pamieci i bedzie mozna porownac go z ofertami wystawcow w Hotelach...

czy panowie ze Stowarzyszenia wybieraja sie w tym roku na szoła??

nie pytam jakobsa bo wiem, ze bedzie

Mag

prezes1, 2 Lis 2006, 13:07

>>mag99

>AS bez nas nie miałoby sensu. Załatwiam 9-osobowego busa i jedziemy !

no ja mysle:))) to zajebiscie...aha slyszalem ze z tym konkursem to lipa wiec nawet nie bierz prezes ze soba tego kuponu:))

Mag

mój kupon wysłany, he he, specjalnie oznaczony i ma się przykleić do rączki sierotki podczas losowania :) A z reszą nie bądź zachłanny ! Masz już Unisona i daj innym polerować lampy :)

bemol, 2 Lis 2006, 11:41

Tak właśnie było:))..

mnie również miło będzi Ciebie i wszystkich pozostałych poznać..:)

Mam w swoim systemie trzeci wzmacniacz p. Macieja Parvi (na lampach AVVT8) i jeżeli będziecie mieli ochotę oraz czas go posłuchać to mogę go ze sobą przytaszczyć...

nobik8, 2 Lis 2006, 15:11

>bemol, 2 Lis 2006, 11:41

>

>Tak właśnie było:))..

>mnie również miło będzi Ciebie i wszystkich pozostałych poznać..:)

>Mam w swoim systemie trzeci wzmacniacz p. Macieja Parvi (na lampach AVVT8) i jeżeli będziecie mieli

>ochotę oraz czas go posłuchać to mogę go ze sobą przytaszczyć...

ochota na pewno by byla ale jak pisal goldenlok wczesniej, chyba bysmy musieli tam tydzien siedziec, tez mialem brac swoje graty ale odpuszczam...

Mag

mag99, 2 Lis 2006, 15:22

wiem, wiem... czas to starszliwy przeciwnik z którym nie można wygrać,

ponadto po co słuchać sprzętu którego nie można kupić....:) w końcu to jedyny egzemplarz... a jest mało prawdopodopne, że p. Maciej P. zrobi następne...

Przyjadę więc sam... chyba że małżonka się zdecyduje...:).

nobik8, 2 Lis 2006, 15:46

>mag99, 2 Lis 2006, 15:22

>

>wiem, wiem... czas to starszliwy przeciwnik z którym nie można wygrać,

>ponadto po co słuchać sprzętu którego nie można kupić....:) w końcu to jedyny egzemplarz... a jest

>mało prawdopodopne, że p. Maciej P. zrobi następne...

>Przyjadę więc sam... chyba że małżonka się zdecyduje...:).

Stowarzyszenie ma juz za soba kilka odsluchow rowniez takich klockow ktore nigdy w sprzedazy nie byly i nie beda, wiec nic nie stoi na przeszkodzie, zeby spotkac sie nastepnym razem...juz wtedy z nastawieniem na to co kto przywiezie:)) my chetni na takie odsluchy, jak nie Gizycko to Wegorzewo

Mag

dotarłem do Giżycka..:))

chyba trochę za wcześnie....

Mag99

nie widzę żadnych przeciwskazań co do ustawienia odsłuchu- Węgorzewo też piękne miasto...

co do terminu to wolałbym w jakiś czwartek popołudniu...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.