Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkania na Mazurach

jakobs

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

Ponieważ spotkania Mazurskiego Stowarzyszenia należą do najmilszych memu sercu pytam więc jak i kiedy planowany jest grafik spotkań?

Być może uda mi się namówić kogoś z Lorelai? A jak nie to istnieje możliwosć bym przytargał swoje "graty".

Bez względu na oceny spotkanie to spotykanie i miło jest widzieć/ zobaczyć Wqasze poczciwe gęby:)

A więc........................... .

To chyba nie ma wyjścia i trzeba coś zorganizować :) Propozycja spotkania w lipcu nie przyniosła większego odzewu, więc zrezygnowaliśmy. Sezon urlopowy już za nami, więc myślę ,że nasi stali goście w końcu znajdą czas w któreś sobotnie popołudnie. Jeżeli Minima Audio wyrazi wolę prezentacji, to oczywiście będzie miała pierwszeństwo. Pozdrawiam wszystkich.

> Zydelek. Pan A. Marków "Lorelai" mógłby się dogadać z MA. Może być ciekawie !

Szanowny Prezesie wzmak załatwiony- Lorelei Pitaszyla.

Teraz Twoja kolej- ustalić termin ze Stowarzyszeniem i producentem kolumn.

Ja mam prezent dla stowarzyszenia- Sieciówkę Zelum do wzmaka (specjalna wersja wypaśna) oraz IC Anti IC's:)

Szanowny Zydelku

przypominam ze juz raz im dałes zwoj zestaw kabelkow full wypas,znów to samo?chłopakom się znudzi za szybko chyba ze zgubili lub sprzedali z niezłą przebitką to rozumiem

Nie zgubili mogę Cię zapewnić. (ale ty złosliwy jesteś). Tamta sieciówka jest do źródeł, IC moje DIY wykonane ze srebra- wytwór pierwotny (człowiek się uczy).

Jeśli masz chęć i gest to może ty coś podaruj bezinteresownie?

Stać cię na gest czy tylko zamierzasz pisać na pusto?

Szanowny Zydelku

nie znam ludzi -więc raczej nie uchodzi obdarowywanie-- ich bo nie wiadomo jak to potraktują

pozostane raczej jako anonimowy darczynca dla instytucji charytatywnych chyba ze kiedys blizej się poznamy

scamle ohara, 7 Wrz 2007, 00:07

Z tego co pamiętam to Zydelek przywozi za każdym razem jakieś kabelki - tak poprostu mu smakuje piwo na Mazurach :))) i tak mu się tutaj podoba :))

A tak na poważnie wszystkie jego kabelki są gdzieś powpinane, nie leżą i nie kurzą się :)

Interkonekt Zydelka porównywałem w swoim systemie z IC Sonus Oliva.Charakter brzmienia bardzo podobny,IC Zydelka minimalnie gładszy na przełomie średnicy i góry.Ten niepozorny kabelek gra naprawdę z klasą.

Seba78, 7 Wrz 2007, 13:47

>otwieram paczkę z Ameryki Anticable, otwieram net, anticable, otwieram lodówkę, anticable, otwieram

>szafkę na buty Anticable....

Ale o co chodzi........???

właśnie do mnie jadą do mnie dwie pary IC Anti na buletach za 300 dolców ze wszystkim ze stanów. Posłucham swoich bez ingerencji czarnoksiężnika - tylko spod ręki paula:P Miłego prania mózgu:)

:):)

Zobacz w zakładce ogłoszenia.

Na bullet plugach sprzedaję nówkę, którą obecnie wygrzewam za 400zł. :):)

Podając ceny podawaj również wszystkie dodatkowe koszty jak przesyłka i transfer pieniędzy:)

Uszanuj również temat wątku i nie zasmiecaj go. Jak chcesz podyskutować na ten temat to załóż wątek.

150 dolców za parę metrowych zakończonych buletami to cały mój koszt. Do tego rachunek od Paula a nie Zydelka:)

ja zaśmiecam wątek i forum?:) Zdobądź się na obiektywizm:) i wcale nie chodzi o to, że jestem zawistny, zazdrosny... chodzi o to właśnie, że zalałeś te forum i każdy możłiwy wątek - a nie wydałeś nawet złotówki na reklamę na tym forum. Wszędzie bezczelna promocja niezgodna z zasadami i przepisami tu obowiązującymi:)

Uprzejmie informujemy, że kolejne spotkanie organizowane przez Mazurskie Stowarzysznie Audiofila i Melomana w Giżycku odbędzie się 29.09. ( sobota ). Naszymi gościem będzie poducent kolumn z Bydgoszczy - firma Minima Audio. Zapraszamy serdecznie ! Szczegóły wkrótce.

• 2 tygodnie później...

Po wtępnych ustaleniach z MA na spotkaniu pojawią sie konstrukcje Excel 3.1 SE lub też Talisman 3.5 gdzie zastąpiono wysokotonową Vifę DX, SS 2905/9500.

Towarzyszącą elektroniką będzie wzmacniacz mocy McIntosh MC 402, pre-amp McIntosh C 46 połączony XLR Monolit'm Albedo lub Tara Labs'm co do CD podobno bedzie to Wadia ale neistety modelu nie znam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.