Skocz do zawartości
IGNORED

Na co zmienić cd.?

.Walery.

Rekomendowane odpowiedzi

Jar1, Walery, jacch

Wiecie co, to co napiszę w równym stopniu tyczy się i mnie w tym konkretnym przypadku.

Nie wiem kim jest .Walery. bo nic o sobie nie napisał. Może to reinkarnacja Zydelka a może nie. W zasadzie zwisa mi to.

Tyle, że jak się spojrzy z boku, to Wy i ja także w tym wątku, pokazaliśmy że wyłazi z nas Gabrowiczowska "infantylna PUPA" znana z Ferdydurke. Chodzi mi o to że pytanie było konkretne. Kilka odpowiedzi też. A nagle wątek zszedł na pyskówkę i zydelkofobię. Tak się nie powinno dziać. Nie chciałbym żebyście mnie źle zrozumieli, ale oględnie rzecz biorąc - przejęliśmy wątek, zeszliśmy na offtopic i to w jakim temacie! zydelka?! Wstyd po prostu.

Ja postaram się już więcej tego nie robić.

Gość

(Konto usunięte)

.........Nie mam złudzeń że dostanę baty, Zydelek was jest więcej;-).........

Walery jesteś debeściak:))))))

peperoni

Gombrowicz i Ferdydurke nie mają tu nic do rzeczy!!!!!

Każdy z nas , powinien tępić oszołomów zwłaszcza z tak przerośniętym tupetem , wtedy byłoby ich znacznie mniej.

jacch

ja się z Tobą zgadzam, co do tępienia, ale chodzi mi o to że spieprzyliśmy komuś wątek.

a co jeśli .Walery. to akurat nie Zydelek?

tępić powinno się w wątkach do tego "założonych", na bocznicy. nie tu.

jacch- ciekawe ile propozycji dałeś autorowi wątku:):)

Sony to moim zdaniem b. dobre odtwarzacze pod wzdledem obsługi mechanicznej. Poprzednie modele wcześniej produkowane były ciekawe i muzykalne. Niestety od serii 20, 30, 50 i całej masy niższych współczesnych modeli jak i choćby brazylijka:) to sa maszyny a nie urządzenia dla audiofila. Każdy słyszący na zrównowazonym systemie bez trudu wyłapie sztuczność tego brzmienia, jego suchoty, gróźliczość itd.

Być może sony walerego to ten sam egzemplarz jaki tuningował Darkul. Tego nie wiem. Wiem jednak dlaczego go sprzedałem. Nie pasował mi barwa i brzmieniem.

jacch, 4 Mar 2006, 23:04

>jego suchoty, gróźliczość itd.

>Masło maślane i to z "u"

Skoro w to powątpiewasz, to znaczy, że nie słuchałeś muzykalnego źródła. ...albo masz inne preferencje...

Wtedy rozumiem.

Walery, szkoda mi czasu. Beethovena słucham.

Ostatni wpis Zydelka dał mi do myślenia. Zwłaszcza jak go przykładam do pierwszego wpisu w wątku.

Wiecie co mam na myśli.

Na razie się wyłączam, ale nie podoba mi się to co ostatnio na forum się dzieje. Za dużo wątków kończy się tym co tu. Serio.

Zydelek, 4 Mar 2006, 22:45

>Walery!

>Mam propozycję. Albo jak facet wywal mi na priva co cię trapi albo zamknij gębę. Wybieraj jedno z

>dwóch. Jeśli nie to załatwy to po męsku i tyle.

Zydelek sprawa jest prosta - pewien wątek założony przeze mnie z mojego powodu idzie do góry wyłącznie wtedy jak jest ku temu przesłanka. Zauważ że nie ma tam nic na temat Twoich wpisów związanych z audio.

To wolny kraj, może jeszcze przez chwilę ale wolny, możesz wpisywać co Ci się żywnie podoba, logować się pod każdym możliwym nickiem podobnie jak ja mogę podbijać wątek "Nasza przygoda z ..." i tyle z tym że ja to robię jak mam powody. Brak akcji = brak reakcji.

A fakt wpisałem coś w Twoim wątku o kablach ZZ, wybacz nie wytrzymałem jak jako Zmora robileś sobie reklamę.

Peperpni

Przepraszam, że tak ostro, ale Ty taki naiwny jesteś czy tylko udajesz? Przecież facet jaja sobie robi na całego, a parę osób daje się nabierać i traktuje go poważnie. A Zydelek na poważne traktowanie nie zasługuje. Włącz wyszukiwarkę, poczytaj jeg wpisy i to powinno wystarczyć. A jeśli nie wystarczy, to cóż, mam chyba inne pojęcie poczucia przywoitości - dla mnie osoby pokroju Zydelka zasługuj; tylko na jedno: kliknięcie w ignoruj. Tak też zrobiłem, ale wk....wia mnie, że on ciągle wyłazi pod innymi nikami....

Pozdrawiam Stempur

>>stempur

Spoko, ja chyba jestem naiwny.

Odrobiłem lekcje. Przeczytałem wszystkie wpisy Zydelka. A właściwie wszystkie wątki od a .. do z.. gdzie się wypowiadał.

Podzielam Waszą opinię.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.