Skocz do zawartości
IGNORED

UHERY CR- I REPORT MIT I RZECZYWISTOŚĆ

Korwin

Rekomendowane odpowiedzi

Do

RAFAŁ-a

Metoda na kamikadze "przecinamy naciągnięty pasek wyciągamy pensetą mierzymy jego długość 4/5 tej długości to jest długość paska nowego obliczamy średnicę i idziemy do sklepu .

Metoda buddyjska "cierpliwy nawet kamień ugotuje, wydzwaniamy po wszystkich serwisach RTV zamieszczamy swoją prośbę w internecie.

Metoda teologiczna wierzymy, że ktoś nam poprostu najzwyczajniej pomoże, polecam pierwszą i ostatnią.

Pozdrawiam.

Zbyszek.

Witam.

Można kupić na Allegro przejściówki z R6/R14 sześć akumulatorków + sześć adaptorów i ładowarka [akumulatorów radzę mieć 12 lub 18 ] zapewnia nam bezstresową pracę w terenie. Następna uwaga praktyczna

w Nośnikach jest kilka niezłych propozycji sprzedaży kaset radzę skorzystać.

Pozdrawiam

Piotr

PS. Korzystam z wyjątkowo długiego święta lasu i jadę w Polskę.

Zagoniony akurat jestem, więc biedny uherek stoi za moimi plecami, a szkoda, bo mógłby sie przydać. Jedna rzecz to ów pasek (a pewnie wszystkie, by do tego tak zaraz nie wracać), a druga, to to, że coś poplątałem i nie mogę dojść co :-(

Potrzebne są paski i pomysł.

Co do kaset, to uzbierałem troche mało używanych (z odzysku) bądź nieużywanych zgoła chromowych maxwelli (nawet tu już gdzieś polecanych) i tropche różnych żelazowych. Tak na początek dosyć, a potem trzeba będzie dokupić.

Do RAFAŁ-a

Pamiętam o Tobie pudełko pęcznieje problem w tym, że jestem po ostatnim przeglądzie na kanale w szpitalu w trakcie zamiany leków, a to i czasochłonne i upierdliwe, dojdę do siebie i ruszę z kopyta, nie szalej niepotrzebnie bo to niema sensu, nie grzeb w najbliższym czasie powiniem mi się ustabilizować poziom krzepnika i zacznę działać w miarę normalnie [maile odbieram wysyłać nie mogę]

Pozdrawiam

Zbyszek

Witam

Do 04.05.2006 na mój widok Drakulę będą swędzieć kły, nie dość, że tak zwana błękitna 0 - Rh to jeszcze wyjątkowo gęsta.Czas do pobierania na INR postaram się wypełnić pracami społecznie użytecznymi takimi czytaj

uherofilją uheromanią i uherologią.

Pozdrawiam

Zbyszek

Witam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

opis przedmiotu po angielsku jeden z lepszych mikrofonów firmowanych przez UHER-a a było tego sporo wkładki robione były przeważnie przez AKG

Pozdrawiam

Zbyszek

Ukryta Zawartość

Witam

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Piotr

PS. Wracam na wieś.

Ukryta Zawartość

Witam.

Jest jeszcze jedna zabawka klotzek o nazwie UHER ROYAL DE LUXE nr aukcji na Allegro 101894397 aktualna cena 1 złp, czas trwania 11 dni.

Pozdrawiam

Zbyszek

• 3 tygodnie później...

Witam

Paka betów dla Ciebie rośnie, Cieszę się razem z Tobą, do niedzieli już nie daleko a bez Cr-a w domu to tak jak

w kościele bez Boga. Może być niewidoczny ale ma być

Pozdrawiam

Zbyszek

Witam

Ukryta Zawartość

Nie czarujmy się prawie tak doskonały jak UHER REPORT 4200 MONITOR jeden z najlepszych magnetofonów reporterskich a jeśli chodzi o łatwość obsługi jak cała seria REPORT 4000 MONITOR nie do pobicia nawet przez NAGRĘ.

Pozdrawiam

Zbyszek

Ukryta Zawartość

Do WASYLAK-a

Witam pośród szaleńców, wątek taki sobie ale sprzęt boski. Przeleciało trochę w przeciągu kilkudziesięciu lat przez moje ręce wystarczająco wiele reporterskiego dobra, były to KUDELSKI-e, SONY. STELLAVOX-y , EMI, MARANTZ, made in CCCP cała ducka produkpowanych dla wojska i KGB, Riporter 5 i 7 made in HUNGARY i UHER-y

które się mięso z mięsem kość z kością ze mną zrosły.Polecam tego 4400 jest to rewelacja trójgłowicowa o jednej tylko według mnie wadzie jest on czterościeżkowy; absolutnym szczytem doskonałości jest UHER 4200 MONITOR [dwie ścieżki].

Pozdrawiam

Zbyszek

Do WASYLAK-a

Wyjątkowo sobie cenię uważam Go za najlepszego z żyjących pianistów jazzowych odpowiada mi styl jego gry i kompozycje, które On popełnił osobiście znałem i współpracowałem z nieżyjącym od lat Mieczysławem Koszem [pianista i kompozytor] utrzymuję kontakt ze Zbyszkiem Paletą świetny skrzypek jazzowy[od trzydziestu lat z hakiem mieszka na stałe w Meksyku tam obślubiony i rozmnożony]. Kótko i węzłowato . K. Jarrett stanowi ten rodzaj soczystej sałaty który uwielbiają wyjątkowo kontrowersyjne i upierdliwo wybredne pijane zajączki .

Pozdrawiam

Zbyszek

Dawno bardzo dawno temu bo lat będzie czterdzieści w roku 1966 zaczął z Charlesem Lloydem i jego zespołem, w 1969 grywał z Milesem Dawisem. Pierwszą płytę nagrał w 1971 ale mnie najbardziej podoba się album "The Koln Concert" z 1975 roku i "The Melody at Night with You" z 1996.Facet wręcz niesamowity potrafi grać w niepowtarzalny sposób jazz - jest arcymistrzem improwizacji i muzykę klasyczną tak jak by jej lekcje pobierał u samego W.A.M.

Śpij spokojnie ORMO czuwa

Pozdrawiam

Zbyszek

Witam

Zboczenie może występować w różnych formach najłagodniejsza to tak zwana nostalgiczna zwykle zaczyna się od tak zwanego... a może by tak albo ...to wszystko z nudów Wysoki Sądzie to wszystko z nudów najgorzy jest z postaci ostrych i jednocześnie chronicznych jest tak zwany pierdolec upierdliwy, przeszkadza w jedzeniu i piciu a spaniu nie ma nawet mowy. Wczoraj wieczorem pisałem o remoncie kieszeni z wyrzutnikiem na kasetę w CR-240 obecnie ustrojstwo jest gotowe i czeka na montaż w magnetofonie. W razie podobnego nieszczęścia u innych służę radą

Dobranoc i dzieńdobry

Pozdrawiam

Zbyszek

Witam

Ukryta Zawartość

Jeszcze jeden mazur dzisiaj choć poranek świta.

Polecam

Zbyszek.

Ukryta Zawartość

Witam

I Cr dobry i REPORT4000 S nie do pogardzenia [mono 2.4,4.7,9.5. i 19cm/sek szpule typowe 13 [130mm] ] . Obydwa magnetofony wyjątkowo solidnej konstrukcji i proste w obsłudze. Prośba do mieszkających w Warszawie

Kupcie u sprzedającego ksero instrukcji i schemat CR- 160 różni się zasadniczo od pozostałych dużych Cr-ów to jest 240, 260, 1600, 1601 z ich wariantami AV włącznie.

Pozdrawiam

Zbyszek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.