Skocz do zawartości
IGNORED

Dynaudio D-28 vs D-260

josef

Rekomendowane odpowiedzi

kot ma już szlaban na wchodzenie do tego pokoju w ogóle - pogryzione kable przeżyłem - profanacja dynek to już było za dużo...

nie da się ich wyprostować idealnie pewnie przez to, że są powlekane jakimś ustrojstwem - może dałoby się na ciepło - ale nie będę ryzykował na swoich :)

Ja niestety nie wiem jak moje grały wcześniej :( a co do kotów i mojego audio..raz tylko miałem kota w pokoju, po włączeniu sprzętu schował się pod tapczan i nigdy więcej nie wszedł do pokoju !

degradacji na szczęście nie słychać - ale patrzeć przykro bo dbałem o nie jak o dziecko :) - a z maskownicami nie prezentują się tak dobrze - no i przy odsprzedaży cena będzie niestety niższa

mój nie wchodził na kolumny bo go odstraszałem - zrobił mi to świństwo jak nie było mnie w domu - wiadomo - pana nie ma to koty harcują

Naprawde szkoda tak dobrych głośników i kolumn oczywiście...co do maskownic, jakoś nigdy nie uważałem by były komukolwiek do czegokolwiek potrzebne :) możemy sobie tylko współczuć - tak dobre głośniki jak

d-260 uszkodzone :(

Fakt że maskownice szpecą, ale stanowią też pewne zabezpieczenie i dlatego podczas nieobecconości w domu je zakładam. Bestyjki mają to do siebie że się panoszą jak nikogo nie ma w domu. Wówczas to one rządzą :-)

Poptrafi taka bestyjka wejść i się schować tak że jej nie widać a potem wiadomo co się dzieje - wspinaczki, leżakowanie na ciepłym sprzęcie, skoki itp.....itd. Dlatego dla pewności zawsze coś stawiam na kolumnach co zniechęca do włażenia na nie. :-)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.