Skocz do zawartości
IGNORED

integry vintage

Sabatiel

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio pojawilo sie w sieci kilka starych tranzystorowcow. wygladaja cudnie, drewno, wychylowe wskazniki, ten styl.. ehh, slinka leci. np: Pioneer z "niebieskim okiem" sa-7800 czy sa-8800, sa-9800, czy Technics su-7700 itp.

mysle o zakupie takiego cuda, bo poza lampiakami, dzisiejsze wzmaki wygladaja tak sobie.

no ale wyglad wygladem.. czy ktos uzywa takiego wzmaka? jak to gra? czy brzmienie retro nie jest za bardzo retro? gora nieprecyzyjna i rozmemlany bas? nie samym wygladem wzmak gra :))

wasze opinie?

https://www.audiostereo.pl/topic/25390-integry-vintage/

Mnie natomiast zafascynował odpustowy "dizajn" sprzętu z początku lat osiemdziesiątych.Nawet jak gra srednio to jestem zadowolony...:-).Zdarzyć sie za to może,że staruszek taki spodoba ci sie i zapomnisz o super szczegółach i scenie dzwiekowej w przedpokoju .Uzywam zabytków takich(decki) i graja lepiej od nowych superprodukcji.Odnosząc sie do twojego pytania ,niestety wzmacniacz mam nowy...

Grundig High Fidelity

https://www.audiostereo.pl/topic/25390-integry-vintage/#findComment-504403

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.