Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz sluchawkowy i sluchawki

Boja

Rekomendowane odpowiedzi

Re: Boja, 30 Mar 2006, 22:31

co do wzmacniacza to w takim budżecie zmieści się tylko Holdegron

np. tutaj aktualnie za 200 zł:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

polecam

pozdr.

graaf

Ukryta Zawartość

graaf, 31 Mar 2006, 11:27

>co do wzmacniacza to w takim budżecie zmieści się tylko Holdegron

>polecam

Ja się przyłączam i również polecam. A za 400-500 PLN można dobre słuchawki nabyć i komplecik będzie cacy. :)

aha thx za odpowiedz . A co do sluchawek to co myslicie o Sennheiser HD 555 ? A i jeszcze takie typowo lamerskie pytanie :) Co to wzmacniacz lampowy? Jak wpisuje wzmacniacz sluchawkowy to wlasie te lampowe mi wyskakuja :) Czy beda lepsze od tego Holdegrona?

Boja, 31 Mar 2006, 16:36

> Jesli muzyke chce puszczac z kompa to musze kupic jakas karte dzwiekowa??

Musieć to pewnie nie musisz, bo zapewne masz jakąś w kompie. Wtedy potrzebujesz tylko kabelka, co by wyjście słuchawkowe z karty dźwiękowej wpiąć w wejście we wzmaku. I... już. :)

A jeśli nie masz, to masz bardzo duży wybór - wewnętrzne, zewnętrzne, stereo i wielokanałowe, dobre i złe, tanie i drogie. :)

>a i jeszcze jedno :) Jesli muzyke chce puszczac z kompa to musze kupic jakas karte dzwiekowa??

no tak jakby ;-)

>Jesli tak to jaka?

ja polecam Terrateca, ale nie najtansze modele (tzn. NIE 512i i NIE najtansze aureony bo to sa slabe karty). Lepiej kupic uzywana starsza karte np. taki dmx1024 jest juz ok. Do sluchawek 4-kanalowka to i tak juz zbytek ;)

Boja, 31 Mar 2006, 16:49

> Dzieki poszukam tych kart dziwkowych.

"Dziwkowych"... Hihihi... ;-P

A tak na serio - zajrzyj w moje opinie. Jest tam trochę o słuchawkach, wzmaku Holdegrona i dobrej (IMHO) zewnętrznej karcie dźwiękowej. :)

Hmm... Nie wiem, czemu, ale w liście moich opinii nie ma wpisu o UA-1EX.

Anyway - jest tu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

określ budrzet na słuchawki. np 500 zł. nie idź do Media-Mar bo tam słuchawki im tańsze tym lepiej grają bo sprzęt towarzyszący to bum-box mają jedną płytę którą puszczają w kółko i tam można conajwyżej kupić dany odsłuchany bądź nie model ( ale nie idź tam na odsłuchy bo to będzie gó... prawda). idź do sklepów stereo (strasznie mały wybór zazwyczaj), i do muzycznych (z instrumentami) zazwyczaj duży wybór w Bayerah i AKG, wiec do techno raczej Bayery. za tą kwotę to powinieneś już dorwać coś konkretnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.