Skocz do zawartości
IGNORED

Pilot zamienny do Denon AVR-2802 POMOCY!

bigmama

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!

Jakiś czas temu kupiłem amplituner Denon AVR-2802, ale bez plota, a bez niego nie mogę wejść do setupu, nastawić radia itp. Problem jest taki, że nikt kogo znam nie posiada takowego pilota-gdyby ktoś miał kogo znam kupił bym pilot uczący się i nauczyłbym go komend. Teraz moje pytanie: czy wie ktoś gdzie mogę nabyć pilot zamienny do amplitunera?Na aukcjach dostępnych jest dużo pilotów które niby mają kody do denonów ale jak to się często zdarza obsługują tylko parę funkcji(włącz wyłącz głośniej ciszej).Czy mógłby mi ktoś polecić tani zamiennik(bo oryginal jest ciężko dostać i jest bardzo drogi)?Może ktoś też miał podobny problem i go rozwiązał?

Dzięki za każdą odp.

Pozdrawiam

Witek

Witam !!!!!!!!!!!

Witek a co studiujesz w tym Poznaniu bo może jestem wstanie tobie pomóc . Rzeczonego Ampli mam i to z pilotem ale z czasem u mnie micro . Składa się także że studiuję zaocznie na AE więc może wbijamy wiedzę na tej samej uczelni . Co do pilota to cholernie rozbudowany więc jeżeli będziesz chciał kupić uczący to niezłą maszynę chyba że potrzebujesz tylko kluczowe funkcje . Jak chcesz to pisz na priva w " o mnie " .

Pozdrawiam

Kajo

Zawsze można kupić pilota Logitech Harmony 525 - dostępne są bodajże wszystkie funkcje z oryginalnych pilotów. Cena to 230 zł.

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.