Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

BRODA kochany , to nie jaja.

To smutne demaskowanie pewności siebie innych przez jedną z nielicznych osób która pisze szczerze bez własnego interesu w tym.

Qubric ---> zawsze Cię ceniłem za cięty język. To, że czasem zbliżasz sie do chamstwa - trudno, taki masz styl bycia. Ale jak już się ciskasz to pisz prawdę. O jakim więc kolego głośniku był wątek "Minas Anton..."? A Ty znów z tym plastikiem do znudzenia...

Proszę więc Cię przeczytaj od początku uważnie o czym było tam pisane, pomyśl i weź wiesiołka na sklerozę to może zatrybisz wreszcie.

P.S. Osobiście to nawet Cię lubię bo jesteś fajnym przykładem odmiennosci. Pozdrawiam

Qubric> napisze to co już kiedyś napisałem- bo nie ważne co, tylko jak się robi-to jest już ostatnie naprowadzenie-nie mam zdania co do MCgyvera, i innych ale tych innych jest tu masę- to wszystkich obsobacz żeby było sprawiedliwie albo nikogo.Ja mam zdanie że nikogo, bo klient swój rozum ma-chyba że inteligentni inaczej robią 33 nicki i totalny bajzel i wtedy klient już swojego rozumu nie ma. To forum powinno być płatne i wtedy każdy by pomyślał zanim by się zapisał i pisał by o konkretach a nie o pierdołach.Po trzech miesiącach zorientowałem się że nie ma co pytac o opinie- bo opinia zmienną jest.Nie wymagajmy od ludu żeby w HYde Parku zachowywali się jak kongresmeni. mułłek

Dead_Dog, 3 Kwi 2006, 20:19

Raczysz żartować :)))

Ja ma dziesiątki nicków :))) W zasadzie pół tego forum to są moje nicki :))) A powód jest banalny - bo kurna zapominam haseł a nie wiem jak je odzyskać albo zmienić.

I w ten sposób Qubrick stał się nickiem publicznym :)))

Zreszta co mi szkodzi - będę pisał z jednego kompa pod jednym nickiem a z innego pod innym - chyba są jakieś opcje zapamiętywania haseł to sobie poradzę ;)

PS. poza tym wiem że jesteś z Łodzi - podać twój adres?

Czytam ten wątek od momentu umieszczenia magicznej listy przez Lukara i boki zrywam ze smiechu!!! Coś mi się wydaję że ta lista to podpucha tylko po to aby wywolać dyskusję :-) Gratuluję adminowi pomysłu! Przy okazji pozdrawiam osobę o nicku ałdiofil która loguje sie z tej samej lokalnej sieci ;-)

muls, 3 Kwi 2006, 20:27

Inni zapewne też robią klientom wodę z mózgu. Ale McGyver robił to jaskrawo. Te jego bajania o wspaniałej Tesli, potem o plastikowych Heco, o głosnikach za 7zł. które tylko on posiada. Itd. To w oczy raziło. a na koniec cała wielka dyskusja w której pojawili się nawet zwolennicy niemierzenia kolumn przy konstruowani - bo McGyver nie mierzył!

Przeciez to paranoja! A Ty posądzasz klientów o rozum? Moze kiedyś go mieli ale marketingowcy już dawno ich rozumu pozbawili.

jaro4444, Ty znasz chyba dobrze Mac'a, mozesz mi wyjasnic kim jest grafton?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Foxbat ---> znać się z kimś dobrze znaczy szanować i akceptować go takim jaki jest, ale nie znaczy być jego adwokatem, nie znaczy odpowiadać za kogoś, nie znaczy być tą samą osobą. Jak zrozumie to parę osób to będzie czsem łatwiej się rozmawiało.

Foxbat zapytaj MG, ja nie znam odpowiedzi.

jaro4444, a nie wystarczylo samo "nie znam odpowiedzi", bez tego monologu :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jestem przekonany że MG to na codzień bardzo miły i uczynny gościu.

Tylko że pazerny ;-)

Naprawdę przydałaby się opcja zmiany hasła :-)

Adminie! O tym chyba zapomniałeś! Jaka magię zastosować.

ps. Dead_Dog - jesteś blisko celu. No moze tylko nie zgadłeś z tymi pełnymi gaciami. Ale za to jest zabawniej :)

Czy znasz tajemnice mego jasnowidztwa?

Qubric, moze nie pazerny, rodzine trzeba czyms nakarmic... Frazesami sie nie najesz...

foxbat, 3 Kwi 2006, 20:53

Wszyscy mafiosi zajmowali się wyłącznie karmieniem rodzin.

Ci którzy od nich kupowali też mieli rodziny. Jakoś nikt na to nie wpadł?

Qubric Baranku Boży - "tajemnica jasnowidztwa" hahahahh - spojrzałeś w moje w o mnie, po prostu nic nie wiesz - a ci co coś o mnie wiedzą mają niezłą zabawę z twoich wpisów:)))

Poza tym - piszesz farmazony i się ośmieszasz - daj spokój, zaśmiecasz wątek

pozdrawiam Cię serecznie:)

Ta lista to nie żadna podpucha, wiele można się z niej dowiedzieć.

Dlatego niektórzy teraz się oburzają.

Lukar dobrze zrobił, że ją zamieścił.

Mam nadzieję, że po chwilowym zamieszaniu, poprawi to niezdrowe relacje między ludźmi na Forum.

Przynajmniej na jakiś czas.

Jeśli o mnie chodzi to oczywiście mam tylko jeden nick.:)

Ale Dead_Dog zgadł że przeczytałem jego notkę "o mnie". Jest skubany yntelygentny - nie? ;)

I co dalej z tego wynika Dead_Dogu??? Nooo - jakieś dalsze wnioski???

Qubric> I to cały ty- jak robił to jaskrawie i natrętnie, to nawet ja bym sie zorientował a co dopiero reszta klienteli, to po co było wszczynać awanturę -goń raczej tych dyskretnych zawoalowanych na których sie nie poznam, to przynajmniej zmienie zdanie- ale 44 nicki nikomu nie ułatwiaja rozumowania. A gdyby tak n.p przy rejestracji kontrachent musiał podać swój nr telefonu stacjonarnego dla admina i być sprawdzony na swój koszt ? No nie mów od razu nie- wpierw pomyśl. Mułłek

jaro4444, 3 Kwi 2006, 20:26

>Qubric ---> zawsze Cię ceniłem za cięty język. To, że czasem zbliżasz sie do chamstwa

Czasem ?! ?! ?! Czuję się obrażony! Miałem zamiar zawsze robić chamskie wrzuty, tylko nie zawsze wychodzi :)))

>P.S. Osobiście to nawet Cię lubię bo jesteś fajnym przykładem odmiennosci.<

A teraz to mi kadzisz.

Jestem przeciętny aż do znudzenia. Usnąłbyś przy wódce ze mną zanim bym zdążył nalać pierwszy kieliszek ;)

Karmaj

daj spokój - przeciez Lukar "widzi" tylko adres IP routera brzegowego providera. Poszczególne kompy są w różny sposób "schowane" w lokalnych sieciach. Nie da sie więc stwierdzić że kilka logów jest wykonanych z tej samej maszyny - oni po prostu płacą za internet tej samej firmie - ot i filozofia. Ideałem byloby gdyby Lukar miał możliwość uzyskania adresu sprzętowego karty (MAC) z której nastapiło logowanie i wtedy można by było coś udowodnić ...

Pozdrawiam

muls, 3 Kwi 2006, 21:05

Czy musiał czy nie musiał ;)

Jak widać wiekszości zrobił wodę z mózgu. Wbrew temu co sadzisz ludzie sa podatni na sugestię, manipulacje. Jest już cała dobrze rozwinięta dziedzina wiedzy na ten temat. Ja mogę się brać za bary z takimi o których wiem ze wkręcają naiwnych. Za jakichś speców od kolumn dłubanych i kabli.

Darkula z zydelkiem nie zdemaskuję, bo zwyczajnie nie wiem co on tam dłubie (poza tym że robi te klocki w cenie sztabek złota). A już tym bardziej nie widzę Zydelka jako naganiacza. Szczerze mówiąc to Zydelek mi nie pasował na naganiacza. Nie przypuszczałem że ktoś może brac poważnie jego wpisy.

michu01, 3 Kwi 2006, 21:10

Mac adress "kończy" się zazwyczaj na pierwszym serwerze dostawcy internetu. Zazwyczaj np. sieci lokalnej. Jeśli jest radiowa to mozna podobno go podejrzeć. Jeśli kablowa... to nie wiem.

A co z firewallami ? Czy Dead_Dog - którego jasno widzę jako informatyka coś powie na ten temat ?

michu01, 3 Kwi 2006, 21:10

>Karmaj

>daj spokój - przeciez Lukar "widzi" tylko adres IP routera brzegowego providera. Poszczególne kompy

>są w różny sposób "schowane" w lokalnych sieciach. Nie da sie więc stwierdzić że kilka logów jest

>wykonanych z tej samej maszyny - oni po prostu płacą za internet tej samej firmie - ot i filozofia.

>Ideałem byloby gdyby Lukar miał możliwość uzyskania adresu sprzętowego karty (MAC) z której

>nastapiło logowanie i wtedy można by było coś udowodnić ...

>Pozdrawiam

Michu Michu... wiesz, ze w ktoryms kosciele dzwony bija... ale w jakim? :D ok ok ok "IP routera brzegowego" sie czepiac nie bede, co mi tam,

ale tego MAC'a to juz moge :D Moj drogi, adresy MAC az tak daleko to nie wedruja, a nawet gdyby wedrowaly, MAC to mozna sobie zmienic...

Przypomniało mi się :)))

Napisałem kiedyś że Qubric jest taki sam jak WY. Wasze lustrzane odbicie ;)

I wszyscy jesteście Qubrickiem :)))

No to proszę, teraz to widać! Kazdy jest Qubrickiem!

Więc po co wam te IP, karty, MAC adresy i to wszystko zeby samemu ze soba pogadać ! :)))

Niech Dead_Dog pomysli co by pomyslał foxbat, a ten z kolei sobie pomysli co by pomyslał mulls i w sumie wychodzi na to samo, tylko bez włączania tego warczącego pudełka i wywalania kasy na internet.

Moze sa jakies dodatnie plusy tej sytuacji których nie zauwazyłem???

foxbat, 3 Kwi 2006, 21:19

A czy ja napisałem że adresy MAC wędrują ??? Napisałem tylko że gdyby była taka możliwość byłaby to tak naprawdę jedyna wiarygodna możliość weryfikacji. Tak sie składa że na co dzień korzystam z programu "MacMakeUp" więc wiem doskonale że można go zmienić. Tak więc po co ta dyskusja podjudzona lstą skoro każdy wie że nie można dokonac takiej weryfikacji?? A może to jakaś teoria spisku? ;-)

Qubric, 3 Kwi 2006, 21:27

A pomyśl jak fajnie byłoby byc Zydelkiem!

Nad jeziorem, na szupaczku czy na czym tam byłeś Kapelli z tym Zydelkiem. Zamiast fotek na forum zamiescić się pod jego nickiem :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.