Skocz do zawartości
IGNORED

Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

czekaj fox, a moze wyzsza szkola i rekordy a,cname... a dla mniej zdolnych: wyslac komus zdjecia z "ciastkiem" w srodku i juz masz lewe ip...szczegoly na priv, hahaha

...no igroźby:

"Szukać sobie mozesz - koleś ile chcesz tylko że i tak mnie nie mozesz tknąć. Bo wtedy się toba zajme w realu tak jak miałem zamiar zająć się zydelkiem i pewnym przygłupem nazistowskim który się czesto wpisuje na bocznicy."

Wiem, ze miałeś na myśli tylko dostepne środki prawne, ale i tak musiałbys to tłumaczyć.

"Widzisz ilu palantów musi się podszywać pod Qubricka :)))"

W zasadzie większość tego typu wpisów jest przez Ciebie nacechowana nagatywnym komentarzem dotyczącym jakiejś osoby, po co? Nie chce mi się wynajdywać Twoich wpisów w których zjechałeś kogoś od tego, czy owego(zreszta mi też się zdarzało-nie o to chodzi, ale skoro pytasz)

Zauważ, że często się zdarza, że osoby ścinające sie z Tobą nie robią tego prawie z nikim. Za to Ty robisz to z wieloma osobami...Wiem, wiem, same przygłupy;)

Poza tym już drugi raz czytam, że straszysz kogoś prokuratorem. Mam nadzieję, że za kolejnym razem ugryziesz sie w paluchy:)

Pozdrawiam

Zydelek, 4 Kwi 2006, 23:05

Profil publiczny Qubricka uzupełniany jest co jakiś czas przez różne osoby. Zwykle to tchórzliwe skunksy które nie daja sobie rady w dyskusji wirtualnej więc korzystają z plucia pod obcym nickiem :))) I o to mi chodziło.

Ty się natomiast nie wykręcaj. Dobrze pamiętam Twoje ogłoszenie nakłaniające do przestępstwa. I pamiętam też sposób w jaki się z niego wykręciłeś - zresztą bardzo dobrze wskazujący że zasięgnałeś wtedy porady prawnej.

Taki sam manewr zastosowałeś po wpisie na temat swojej "współpracy" z Darkulem.

Tu naprawdę nie trzeba żadnych IP znać żeby wiedzieć kto ma jaki cel i do czego zmierza oraz dlaczego zmienia nagle zdanie ;)

renard, no mozna mozna... heh jeden z moich znajomych do dzis sie dziwi, ze jak wpisze www.onet.pl to wyswietla mu sie www.wp.pl, ni jeszcze pare innych perelek :D ... no coz, tak to jest jak sie uzywa jednego z moich dns jako resolv'a ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Qubric - zajmij się mną proszę - dla ułatwienia podaję "w realu obiłbym Ci ryj" a potem dostałbyś forumowego kopa w dupe i wykonałbym parę zdjęć jak gryziesz trawnik na pamiątkę i umieścił na forum.

Q - czekam na Ciebie robaczku - połaczymy real z siecią - będzie to bolesne tylko dla jednego z nas.

Ułatwię ci sprawę prześlij do mnie maila - to ci podam swoje dane osobowe robaczku.

lancaster, 4 Kwi 2006, 23:12

>Wiem, ze miałeś na myśli tylko dostepne środki prawne, ale i tak musiałbys to tłumaczyć.

Nie. Nie musze się tłumaczyć z "groźby" użycia przysługującego mi prawa.

>W zasadzie większość tego typu wpisów jest przez Ciebie nacechowana nagatywnym komentarzem dotyczącym jakiejś osoby,<

Określenie "przygłupy" nie dotyczy jakiejś osoby. Nawet określenie "przygłup" też nie dotyczy osoby. Bo tu nie ma osób.

Jakbym napisał np. Ten przygłup J. Nowak zamieszkały... itd. To wtedy by juz doczyczyło. To sa właśnie te drobne subtelności które orózniają rzeczywistość od wirtualu i zakreślają granice mozliwości popełniania przestępstwa lub czynu zabronionego.

Dobrej nocy.

Dead_Dog

Ależ zrobię to robaczku jak tylko popełnisz ruch dajacy mi podstawy do uzycia "dozwolonych prawem srodków" :)))

ale go nie zrobisz. Jesteś tylko wygadanym megalomanem... Czasem mysle że zresztą jak my wszyscy. Noramlni nie siedzą na necie i nie gadają ze soba na forach. Zajmuja sie normalnym zyciem i jego przyjemnosciami.

Ty masz ich na pewno za mało.

Lukar, jezeli prawda jest to co pisze Qubric, że podał hasło do swojego nicka zablokuj to konto.

Bedzie to produkowało niepotrzebne wpisy i zaśmiecanie forum.

Qubric pomyśl, jeżeli teraz ktoś zaloguje sie pod Twoim nickiem i napisze, że kogoś okradnie, zgwałci i znieważy to będziesz miał w tym wspóludział, bo ułatwileś mu to podając hasło.

no widzisz foxbat - wszystko sie da, tylko czasem trzeba czasu nieco zainwestowac ;)..no moze poza jednym wyjatkiem: parasola NIE DA sie w d..ie rozlozyc ! Zycze powasnionym stronom dobrej nocy...r.

lancaster, 4 Kwi 2006, 23:25

Ale ja nikomu nie podawałem hasła :)))

I to jest w tym piekne :)))

Więc współudział będzie miał kto??? Wirtualny nick???

A swoją droga Lukar może to konto zablokować. Znudziliście mi się już. Chciałem tylko sie przekonac ilu mluczkich posunie się do anonimowych ataków spod cudzego nicka.

Qubric - zauważ że mam podany mail który jest zarejestrowany na konkretną osobę z imienia i nazwiska, na ten mail wysyłane jest hasło - więc obrażasz konkretną osobę

dane z maila chroni ustawa o ochronie danych osobowych itd.

to że przeczytałeś jakąś interpretację przepisów nie oznacza wcale że jutro nie przeczytasz czegoś nowego co cię zdziwi

W swojej chorej głowie dokonałes jakiś absurdalnych podziałów na net i real - proponuję mniej filmów w więcej rozsądku (do kogo to mówię?)

uważasz że jak ktoś kogoś orżnął pod nickiem to prokuratura będzie nick ścigać - Qubric jest żałosny i chyba jednak po prostu głupi.

foxbat, 4 Kwi 2006, 23:28

>Qubric, jestes fantastycznym rozmydlaczem watkow :D Gratulacje....

Dziekuję :D

Postulaty swoje podtrzymuję.

Po pierwsze - utrudnienie zakałdania nowych kont przez tych samych użytkowników.

Po drugie - mozliwosc zmiany i odzyskiwania hasła.

Po trzecie - mozliwość ograniczonego w czasie edytowania własnych wpisów.

Qubric

>Po pierwsze - utrudnienie zakałdania nowych kont przez tych samych użytkowników.

A jak chcesz to zrobic? :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Dead_Dog, 4 Kwi 2006, 23:31

>Qubric - zauważ że mam podany mail który jest zarejestrowany na konkretną osobę z imienia i nazwiska,<

Widzę.

Nazywasz się... zdechly.pies ??? (LOL) Nie znam takich nazwisk. Nie kojarzę tego nawet z osobą. Przestańs ie już wysilać Dead_Dog. Zmierzasz do nikąd. Naprawdę zajmij się realnym życiem a nie "obwąchiwaniem forumowego łajna".

Dobranoc

O w dupę!

I to jest to forum łączące ludzi i ułatwiające nawiązywanie znajomości i przyjaźni przez wspólne zainteresowania?

Jak dojdzie w końcu do tego spotkania formułowego to będzie masakra na miarę lądowania aliantów normandii :-).

Dea_ dog zrobi dead qubricowi, adolf zabije żwirkiem parrantulę a mnie dudivan poderżnie gardło jak mi to raz obiecał (uciekając przed niespokojnym) o ile atopos go nie uprzedzi, itp,itp

Ha ha ha!

Qubric - użyłem w stosunku do Ciebie "gróźb karalnych" - niestety jesteś małym obsranym ze strachu tchórzem

gdzie twój mail do mnie ofermo?

mały gubric - i WIELKI STRACH STRACH STRACH

żegnaj robaczku

foxbat, 4 Kwi 2006, 23:35

>Qubric

>>Po pierwsze - utrudnienie zakałdania nowych kont przez tych samych użytkowników.

>

>A jak chcesz to zrobic? :D

Pisałem - weryfikacja kilku danych jak np IP, E-mail, - nie wiem co jeszcze ale sa strony które tak działają. Może konieczność przesyłania cookie's???

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.