Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Ups. coś ktos kasuje - krasnoludki jakieś chiba.

Dead_Dog - co w tym dziwnego że z innego IP jeżeli zakładałes konta w odstępie roku?

Lokalni poddostawcy zmieniają sami IP a ciągną net z całej polski. Własnie ten adres jest zazwyczaj widziany.

A chciałem napisać że często bywam w kawiarence internetowej, która teoretycznie powinna mieć stałe IP - i cos mi się wydaje że ona też jednak nie ma.

>Lukar

Lukar, przepraszam, ale TO juz przestaje byc smieszne !

Powaznie mysle, ze ocierasz sie o jakies zaburzenia psychiczne !

Powolujesz do zycia Nowy watek, zeby wpisywac do niego wszystkie

swoje uwagi, a nastepnie na biezaco cenzurujesz go i wykasowujesz

uwagi, ktore Ci sie nie podobaja ?! TY MANIPULUJESZ tym Forum !

I ma to powoli postac - ostrej PARANOI !

Powaznie mysle, ze jedynym PRAWDZIWYM problemem tego Forum

JESTES TY !

Napisalem, zeby przyjrzec sie dokladnie ok. 3000 wpisom, jakie juz

w tym temacie powstaly i co w tym strasznego !?

Wydaje mi sie ze masz jakas fobie na moim tle i niszczysz po prostu

wszystko co ode mnie pochodzi zamiast wejsc w sensowny dialog !

Pozdrawiam i mysle, ze powinienes solidnie wypoczac !

>>Lukar

nie da się czegoś takiego zrobić, że 1 konto na 1 adres e-mail czy coś takiego? Może z tym e-mailem to nie najlepszy pomysł, bo z kolei e-maile będą się znowu "rozwijać", ale może coś typu pochodnego?

Lukar - nie wycinaj tylko tych wpisów w których Dead_Dog obiecał mi powierzyć 50 000$. To jest przyżeczenie publiczne i kasując je pozbawisz mnie mozliwości dochodzenia roszczeń z tego tytułu!

A Dead_Dog uważa że wszystko co sie dzieje w necie ma przełozenie na rzeczywistość. Więc czekam na owe 50 000$ do wyłącznej mojej dyspozycji celem zainwestowania ;)

saczek_XTRM, 6 Kwi 2006, 19:26

>>>Lukar

>

>nie da się czegoś takiego zrobić, że 1 konto na 1 adres e-mail czy coś takiego?

Ale tak właśnie jest! Nawet nie zauwazyłem od kiedy, ale podajesz konto przy rejestracji.

Harvi, a wez teraz wybierz moderatorow...... A co bedzie jak trafisz na takiego "co palil trawke, ale sie nie zaciagal" ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

no wiem, to już zauważyłem, ale może jest coś innego na czym można oprzeć jedno konto, nie e-mailem? Na niektórych forach jest coś takiego. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa...(na początek IP czy na coś tam..)

Harvi, 6 Kwi 2006, 19:28

>=> Qubric

>Z tego co pamietam to miales dostac 50 kzl bo z $ nie tarfilbys do kantoru :D

A to sknera z tego Dead_Doga! :)))

Ale to nic! 50 000 PLN też przyjmę. Jak sie mi opóźni to mu zacznę naliczać odsetki i moze nawet wyjdę na swoje!

Dead_Dog, 6 Kwi 2006, 19:33

>oprzeć konto można o imię i nazwisko, emali, nazwę miasta i numer telefonu - i by wystarczyło <

i fotografię dziadka.

A na koniec patrol policji co 15 minut jak na Białoruskiej ulicy.

hmm tylko się nie śmiać!! ;)) ... przypomina mi sie przypadek sieci lokalnej, nie wiem czy da sie tak(lub w podobny sposób) zrobić na większe odległości między serwerami..... otóż do serwera lokalnego wpisywane były numery karty sieciowej (jakiś program/serwer/moderator nie wiem). Wymiana karty sieciowej wymagała kolejnej rejestracji. Może tak spróbować, albo jakoś tak?

Wszyscy znamy imie i nazwisko Darkula i co, pomoglo ?? :D

Z tego co sie orientuje sporo osob w PL ma faktycznie polaczenia ze zmiennym IP. No ale jakas metoda musi byc na likwidowanie podwojnych osobowsci, Lukar zaproponuj cos, to Twoja branza.

Adam IP:213.114.184.94

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.