Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Czy Ty Lukar zaglądsz chociaż do tego tematu?

Tematy wałkowane i wałkowane , a zmian jak nie było tak ni ma.

Najlepszym pomysłem jest temat edycji postów.

Dokonałem wspaniałego byka w zakładce diy i wszyscy go widzą. Wstyd mi , ale nie chce też żeby mi zwracał uwage jakiś nadęty kretyn i wyzywał od tumanów.

Lukar proszę Cię zadziałaj i zrób coś z tym.

Arsen Lupin:

"... Wydaje mi sie, ze reklamy o ktorych mowa naleza do najbardziej znienawidzonych, wypieranych ze swiadomosci i tym samym - najbardziej BEZUZYTECZNYCH !..."

Jak najbardziej zgadzam się, że te reklamy są bezużyteczne. Przynajmniej w moim przypadku.

Pojawia się jakieś gówno, wkurza mnie, zamykam to bez oglądania i... nawet nie wiem, co było reklamowane.

Janusz z Torunia

Reklamy na Macu, (zarowno pod Safari jak i Firefoxem), powoduja czesto - CALKOWITA UTRATE FUNKCJONALNOSCI przechodzenia

pomiedzy stronami ! W tej chwili np. w watku "Pilka nozna" na nowej stronie, pojawia sie natychmiast reklama, a po zamknieciu

jej okna numery stron sa juz - NIEAKTYWNE i nie da sie juz przejsc do JAKIEJKOLWIEK strony tego watku !

(zasloniecie hot-spota przez reklame - natychmiast go dezaktywuje !)

Czy mogby KTOS wreszcie ODNIESC SIE do wszystkich, poruszanych w TYM watku - totalnie irytujacych kwestii ?!

Nie wiem co sie dzieje, przed chwilą korzystałem z Opery, byłem zalogowany, ale jakby nie na swoim koncie. Nie mogłem dodawać wpisów ("uzupełnij wpis o sobie"), przy próbie zapisania informacji pole pozostawało puste. Nie miałem moich PW, natomiast w "obserwowanych tematach" znalazłem tylko jakiś wpis nie dodany przeze mnie (o amplitunerach do KD, co mnie zupełnie nie interesuje...)

???

na reklamy i banery najlepszy jest

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lukar

Prosiłbym o przemyślenie dodania mozliwości edytowania/poprawiania postów zaraz po napisaniu, brak tej możliwości jest denerwujący a forum roi się od niepotrzebnych postów "poprawkowych".

Pozdrawiam.

Kurt Dupel, 27 Lip 2006, 08:34

>Lukar

>

>Prosiłbym o przemyślenie dodania mozliwości edytowania/poprawiania postów zaraz po napisaniu, brak

>tej możliwości jest denerwujący a forum roi się od niepotrzebnych postów "poprawkowych".

Dokładnie. Można ograniczyć możliwość edycji do przypadku, kiedy jest to ostatnia odpowiedź w temacie (aby zapobiec manipulacjom ;)).

Szkoda że strony Audio Stereo zaczynają być nie do strawienia przez graficzne spamy. Rozumiemy potrzeby finansowe, ale to na coraz bardziej oddala od otwierania interesujących tematów.Co ma pingwin do stereo. Po "udanym" odsłuchu i naviga nie pomoże.

Ludzie, do cholery, zróbcie coś z tymi wyskakującymi reklamami!!!

One uniemożliwiają przeglądanie stron, bo nie da ich się wyłączyć pomimo znaku "x" w rogu (często nie reaguje)

Zróbcie coś, ja Was proszę, ludzie Was proszą. To jest wkur....ące. TO JEST ANTY-REKLAMA!!!

Lukar, ludzie Ciebie proszą!!!

Ja na miejscu zleceniodawcy bym wycofał taką forme natarczliwych reklam bo jak mi weszły parę razy (mam firefox-a - na razie spokój) to pomyślałem sobie zobaczyę co to jest i zapamiętam aby nigdy tego nie kupić ! - Taka była moja pierwsza myśl, a Lukasz powinien coś odpowiedzieć - chociaż mam was w D. lub wziołem kasę i co mnie obchodzicie - człowiek by wiedział na czym stoi a może jego nie ma jak Boga ??

a ja tak się zastanawiam po ch*j był ten wątek zakładany skoro Lukar i tak go nie czyta... Ot chyba taka zmyłka, albo totalna olewka na forumowiczów..inaczej sobie tego wytłumaczyć nie potrafię

czubek, powinienes zglosic sie do Lukara o kase za znalezenie bledu :D buhahahahahahahahaha

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Może Arsen Lupin coś wie na temat Lukara - w jednym z wątków podobno to jego drugie imie, a może tylko żart, albo faktycznie jest pod którymś z tych wyżej wymienionych nicków - jednym słowem uważajcie każdy może być Lukarem !!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.