Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

saczek_XTRM, 6 Kwi 2006, 18:24

>Dead_Dog i Dead__Dog (2 kreseczki) zresztą sam o tym pisał ----> 2gi na wypadek wojny

hahaha - no i co teraz napiszesz Dead_Dog vel. Dead__Dog ?

Jak teraz wygladasz???

Jak przysłowiowa dupa przez lufcik.

Kolejna afera. Ale afffera - aj-jaj-jaj... Może nawet napiszą o tych aferach w opiniotwórczym medium typu "Chwila dla Ciebie" :)))

Harvi, no powiem Ci szczerze, ze akurat ten pan mnie zadziwil takim czyms... tak jakby mial malo "adoratorow" :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

>Dead_Dog i Dead__Dog (2 kreseczki) zresztą sam o tym pisał ----> 2gi na wypadek wojny

wpisy z różnych IP, Dead__Dog ma tylko jeden wpis w marcu i 3 w kwietniu

saczek_XTRM - jakim cudem? to pięć sekund instruktarzu dla 6-latka - rzeczy banalnie podstawowe i nie ma cię nigdy na żadnej liście

ty pomyśl ile tu niewykryty klonów hula i zastanów się z KIM toczyłeś spory na forum, KTO Ci zachwalał "klocki" - ludzie czy bezosobowe NICki

>>Dead_Dog

no właśnie się zastanawiam....

Dead_Dog możesz potwierdzić że masz 2 nicki i pisałeś z tego samego kompa?

>>Lukar

2 różne IP a z tego samego kompa? Jak to u Ciebie wygląda?

Lukar, 6 Kwi 2006, 18:37

>>2 różne IP a z tego samego kompa? Jak to u Ciebie wygląda?

>

>to nic dziwnego, z kazdym polaczeniem do netu dostaje sie inny IP

Uhem.... Lukar... rece opadaja :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Qubric, 6 Kwi 2006, 18:34

>Dead_Dog, 6 Kwi 2006, 18:31

>Czyli przyznajesz się do kolejnej afery!

>Dead_Doga / Dead__Doga!

a ranach samobiczowania:

- zamówię u Darkula "klocka" za 50 000$

- a tobie Qubric dam do zainwestowania na giełdzie 50 000zł (zł a nie $ dlatego żeby uniknąć międzynarodowego krachu finasowego z twoim udziałem - złotówki zainwestujesz u nas bo do kantoru nie trafisz)

• Redaktorzy

>z kazdym polaczeniem do netu dostaje sie inny IP

>

>Chyba przez dial up albo neostradę?

tak tak, inni są za NATem, a tylko niewielu ma tak naprawdę własny unikalny stały IP

>>Qubric

to co Qubric też kolejna afera tak? Qubric=werner ....

>>Lukar

kolejny przypadek...wyżej. Czy ani Dead_Dog/Dead__Dog ani Qubric/werner nie mają nic ze sobą wspólnego? ani kompa ani IP?

Dead_Dog, 6 Kwi 2006, 18:39

Ponieważ pierdnąłeś w towarzystwie to mógłbyś przynajmniej przeprosić.

A za te drugie 50 000$ kupię ci kolejny "klocek" u Darkula. Bedziesz miał lokatę emerytalną.

PS. juz tu byl taki jeden który chciał mi dawać zawrotną kwotę 60tys. pln do inwestowania - taki jeden którzy szyje buty innym, a jak ma kogoś walnąc w gbę, to zakłada złotego Rolexa (bo tańszy - tak pisał ;)

• Redaktorzy

>kolejny przypadek...wyżej. Czy ani Dead_Dog/Dead__Dog

>ani Qubric/werner nie mają nic ze sobą

>wspólnego? ani kompa ani IP?

Qubric/werner

na prawie 200 wpisów z jednego IP - 3 należą do wernera - 2 lub więcej dni różnicy czasu między wpisami Qubrica i wernera więc nie do udowodnienia - może Futuro przyznało taki sam IP - niewykluczone

pisałem już że jak osoby piszą z tego samego IP to nie oznacza że to ta sama osoba!

dla jasności - oba konta założyłem z tej samej sieci i z TEGO samego kompa, tego samego systemu operacyjnego i bez restartów kompa itp.,

w tym samym czasie z tego samego kompa jeden człowiek może mieć kilkadziesiąt ( w zasadzie dowolną ilość 1000 - .......kont ) i sypać z tych kont wpisy w tym samym czasie, może sam ze sobą gadać w wątku jako kilkadziesiąt różnych osób (nicków) - opychac innym "klocki", promować mody i nigdy nie będzie na żadnej Liście Lukara.

I tak mamy szczęście już dawno ktoś operatywny mógł przygotować się i rąbnąć nam taką kasę że Darkul+inne afery to kradzież zapałek.

Lukar -

wszysko fajnie tylko Qubric potwierdził na forum że jest Wernenem i Wernen potwierdził ze jast Qubrickiem -

i gęsto się z tego tłumaczyli (tłumaczył)

Lukar - pytanie a co z ARKU - to też przecież Qubric - był przecież na liście

Dead_Dog, 6 Kwi 2006, 18:54

hmmm - bez restartów kompa nawet, powiadasz???

Już mnie zaciekawiłeś :)))

Zaczynam szukac co do tego potrzeba i rozkręcam biznes! Mozesz sobie zostawić te drugie 50 000$ które miałeś mi dać!

• Redaktorzy

>dla jasności - oba konta założyłem z tej samej sieci i z TEGO samego kompa, tego samego systemu

>operacyjnego i bez restartów kompa itp.,

Dead_Dog, data utworzenia: 2004-09-22 00:02:49

Dead__Dog, data utworzenia: 2005-09-09 15:23:28

no stary, co Ty opowiadasz...

Myslę że Dead_Dog nam bajki opowiada. Klepie z neostrady i na kazdej sesji ma inne IP przyznawane.

Ma dwa nicki i tyle. I co z tego??? Ja ma pietnascie z czego wiekszości nie pamietam :)))

Snuja się tu pewnie jeszcze jakies martwe dusze-konta, z których nikt od dawna nie pisze... To na pewno sa moje!

Qubric/wernen

czy jak się tam nazywasz - uważam ze powinieneś odwiedzić pewnego lekarza - to już przestaje być śmieszne a staje się powoli groźne - to nie jest normalne co się z tobą (z wami) dzieje

- nie obraź się - piszę to zupełnie poważnie i ze smutkiem, naprawdę te zabawy w kilka osobowości mogą się przykro skończyć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.