Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

saczek :) to sie nazywa filtrowanie po adresach MAC, nie do wykonania w tym przypadku :D Twoj MAC wedruje do pierwszego routera na trasie :) A i sam MAC mozna sfalszowac...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Qubric - czy naprawdę poza tym forum nie masz dosłownie nic w życiu?

jeśli tak to - dla ciebie zrobimy wyjątek - będziesz żywą skamieliną tego forum nawet bez imienia

Pozdrawiam

saczek_XTRM, 6 Kwi 2006, 19:38

>Może podsuniesz lepiej jakiś pomysł, co?!

Saczek - mój pomysł jest powyżej. Myslę że Dead_Dog przestanie tak cierpieć jeśli zmieni forum. I przestanie wynajdywac tutaj nieistniejące problemy.

Jak powiedział Alf Shamwey - "Jeśli czegos nie da się naprawić, to znaczy że nie jest zepsute!"

I tak jest własnie z tym forum.

>>Dead_Dog

głownie to jest nick, e-mail, o sobie, miejsce zamieszkania (obowiązkowe) a reszta dowoli wypełnisz albo nie. W co lepszych forach mail jest wymagany po to tylko, żeby przesłać na niego potwierdzenie chęci zalogowania + link z uaktywnieniem + info o nicku użytkownika i haśle

Tu to nic nie da, bo email każdy założy nowy... i tak w kółko. Tylko że na tych innych forach to są albo inni ludzie albo sam nie wiem co takiego jest z nimi...

saczek_XTRM, 6 Kwi 2006, 19:44

>jeśli ten nawet MAC wędruje i da sie go jakoś podrobić, to 98% użytkowników tego forum i tak nie

>będzie wiedziało jak to zrobić...

2 minuty szukania w sieci - a potem jeden klik i już

saczek_XTRM, 6 Kwi 2006, 19:42

>Tu to nic nie da, bo email każdy założy nowy... i tak w kółko. Tylko że na tych innych forach to są albo inni ludzie albo sam nie wiem co takiego jest z nimi...<

Po prostu mają bardziej precyzyjny regulamin wymieniający czego i jak pisac nie wolno bo zostanie ocenzurowane

UPS!

zmoderowane...

Powiedzmy że to pierwsze brzmi bardziej oldsculowo ;)

>>Dead_Dog

i co nie można tego jakoś zabezpieczyć? Żadnymi programami ani niczym? Zresztą taki przeciętny forumowicz jak nie będzie wiedział co gdzie jak i kiedy to i szukanie w sieci mu nie pomoże. Żeby gdzieś się włamać i coś zmienić trzeba wiedzieć co i jak ...

>Dead_Dog

>"troli mamy z głowy"

Tak, tylko o tym KTO TO JEST TROLL ? - decydowalby dalej Lukar !

I uzywal tego wedle doraznych potrzeb !

Bez wyraznych zasad obowiazujacych Lukara oraz ewentualnych

wyznaczonych przez niego moderatorow - dalej panowac bedzie -

wylacznie chaos !

Czy nie rozumiecie, ze te drobiazgowe techniczne ustalenia,

nie rozwiaza CHOREJ sytuacji jaka tu ma miejsce !

Dalej bedzie ten sam syf i klotnie, tylko innego rodzaju

i wymagajace znowu nowych "technicznych" rozwiazan !

Rozwiazania techniczne to "temat zastepczy", sposob

na odwrocenie uwagi od KATASTROFY ETYCZNEJ, ktora

ma tu miejsce !

Pozdrawiam

gutek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -zainstaluj to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>PE

jak się będzie czyścić z "nie na temat" i reklam na forum typu "ja Ci to sprzedam..." poza wyjątkiem wątku "różne kostki do wzięcia" (bo to cel raczej szlachetny) to będzie IMHO całkiem nieźle. Widział kto żeby na innych forach coś takiego się działo? Widziałem powtarzające się wątki, które moderatorzy zamykali ale nic poza tym!!

I wg mnie, takich co to walą co 2gi wpis "nie na temat" za drzwi, z uprzednim uprzedzeniem żeby nie było że komuś się czego zabrania i ogranicza. MUSZĄ BYĆ JASNE ZASADY !!

oprzeć konto można o imię i nazwisko, emali, nazwę miasta i numer telefonu - i by wystarczyło

i jeszcze brak cenzury (to dla PE) - i nie jesteś dla mnie trolem - nigdy nie rozwaliłeś żadnego wątka audio i proszę nie rozwalaj tego - bardzo proszę

Dead_Dog, 6 Kwi 2006, 19:55

>oprzeć konto można o imię i nazwisko, emali, nazwę miasta i numer telefonu - i by wystarczyło

imię: Dead

nazwisko: Dog

e-mail: [email protected]

miasto: Dogcity

tel. 0 555 555 555

I by wystarczyło.

A może nawet wysraczyło.

saczek_XTRM - komuniści rozwalali ludzi i nie dali rady upilnować

co Lukar ma nam bomby siecią słać?

jak nie wprowadzimy odpowiedzialności w sobie - to NIKT tego nie zrobi

a najlepsza cenzura to brak cenzury - jak będzie jeden z drugim miał obok swojego wpisu nawisko i numer komórki - to chama w sobie sam powstrzyma

Ja proponuje po prostu przestrzeganie regulaminu, proponuje to rowniez czyscicielom i tropicielom:

->saczek_XTRM, dwa Twoje watki z dzialu Muzyka (czyli chyba wszystkie, ktore tam zalozyles) naruszaja regulamin, a konkretnie punkt 1. oraz 3. Czy dlatego, ze tak jest uwazasz, ze powinienes dostac czasowego bana? Nie mam nic do Ciebie, ani do Twoich watkow, tak tylko bazgrole, ku przestrodze krzyzowcow;), bo najczesciej tez maja swoje za uszami.

Sluchajcie Lukara - skuteczne tropienie i wykluczenie dubli i klonow jest mozliwe tylko przy kolosalnym naruszeniu prywatnosci, co samo w sobie moze niektorzy moga przelknac, ale przy okazji jest zupelnie bez sensu, bo mialoby skutek zabojczy dla forum.

Pozdrawiam.

A jeszcze mała uwaga - i oczywiście oświadczenie o udostepnianiu danych osobowych i przeszkolenie dla Lukara i moferatorów w zakrsie inspekcji ochrony danych. Obowiązkowo! Oraz zapewnienie odpowiedniego sposoby gromadzenia, przechowywania i przetwarzania danych osobowych. Plus obowiązkowe ubezpieczenie na wypadek deliktu tego rodzaju.

Oj Lukar - masz wtedy przerąbane :)))

"Jeśli coś nie da się naprawić, to znaczy że nie jest popsute"

Jak widac niektórzy nie oglądali ALF'a albo nic z tego serialu nie zrozumieli, bo ciagle usiłuja naprawiać.

>>i_nemes

w dziale muzyka? było więcej niż dwa, zdecydowanie... Jeden wiem który... ten niedawno założony... drugi - nie mam pojęcia. Problem z powielaniem wątków istnieje i zawsze będzie istaniał, nie ma bata... ale są gorsze wykroczenia typu "nie na temat" itp o których pisałem wyżej. Wydaje mi się że zamykanie takich wątków/usuwanie byłoby najskuteczniejszym i najlepszym rozwiązaniem. Osobiście nie mioałbym nic przeciwko temu, myślę że inni też. W końcu wyszukiwarka do czegoś służy...

A jeśli chodzi o te moje wątki łamiące regulamin... no coż przyznam się bez bicia, że wielka plama - myślę że można spokojnie to usunąć i po problemie

Lukar a czy moglbys dodac cos w rodzaju mozliwosci wpisania numeru podstrony watku i skoczenia do niej ? Np. watek o Gainclonie ma baaardzo duzo podstron i skakanie co 6 jest klopotliwe. Mozna by wpisywac sobie numer podstrony i skakac do niej po ztwierdzeniu. Wiem ze mozna edytowac URL-a i zmieniac numer podstrony ale pewnie nie kazdy o ty wie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.