Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>lancaster

Czy naprawde nie widzisz, ze system (wydaje sie ze calkiem przypadkowo),

co jakis czas zamienia duze litery (widoczne jako duze w "Ostatnich wpisach"), na male (wewnatrz watku !) ?

Juz kilka osob o tym pisalo!

Atopos, jestes wiec przesladowany przez system! Moze jakis azyl w spokojnym miejscu? :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, tak naprawdę wszyscy tęskinimy i żałujemy, ze atopos nie moze tego przeczyatć.

a moze czyta, gdzieś za barierą czerwonej kartki, nadludzka siła prześwietla mury postawione przez moderatorów....słyszałem też o pewnym podkopie;)

Pozdrawiam

Widzisz, z ta moja to coraz gorzej w zeszłym, tygodniu założyła sobie aparat korekcyjny na zęby.

Nie muszę mówić, ze podczas ostatniej burzy bałem sie jak nigdy dotąd;)

Pozdrawiam

A jak juz Atopos dokona tego przewrotu to co z moderatorami? beda pracowac w Polskich Nagraniach???

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

A widzisz, zmęczony już jestem i sie zakręcilem, wszędzie atoposa widzę. to sie nazywa obsesja;)

Oczywiście Małgosia=LaBanBa. Jak sobie pomyśle, jak ten jozwa rozmawial z damą.

Ale z drugiej strony można go usprawiedliwić, skoro Małgosi sie myliło i pisała w rodzaju meskim?

Jest to jakaś okolicznosć łagodząca dla jozwy?

Pozdrawiam

>lancaster

Malgosi sie nic nie mylilo, tylko jak Sama pisze - wykorzystujac paranoje podejrzen Wszystkich o Wszystko,

pisala - JAKO Atopos ! Bawiac sie i manipulujac nieswiadomym i bioracym wszystko serio - Jozwa ! :))

Chyba juz rzeczywiscie jestes zmeczony, bo malo co kumasz ! :)

Sopota, 9 Wrz 2006, 23:20

>>Gustaw

>

>Przynajmniej nie naiwna i glupia jak parka : Gustaw - Leszek ! :))

Jak widzę też chodzi na "ustawki".

Jakie stroje ? Adidas czy Nike ?

>Leszek

Oj Lesiu, partner Ci uciekl, wymawiajac sie masazem !

Co Ty teraz poczniesz - biedaku ?! Co dwie glowy , to nie - jedna !

Zsynchronizowales juz obie pulkule muzgowe u piterkorei, jak Ci radzilem ?!

Zrob to jak najszybciej, bo jak zaniedbasz, to podobnie jak piter, nie bedziesz mogl ogladac Telewizji !

Pozdrawiam

pod PUBLICZNĄ debatę i Wasze komentarze.

Słowa Zydelka, cytuję:

"jachu- wątki sponsorowane są dla producentów, firm itd.

Ja natomiast uzywając różnych kabli w swoim systemie wciąż mam w uszach ten jedeyny mi dzwięk, którego brakuje. Idąc dalej zacząłem kombinować z kablami by osiagnąć efekt najblizszy mojemu ideałowi. Rozpoczęła się wtedy zabawa DIY- nie myl z produkcją. Moja zabawa to pasja, która w ogólnym rachunku sporo kosztuje. Surowiec, ciągłe eksperymenty, włozona praca. Idąc więc Twoim tokiem myslenia, każdy kto ma zacięcie i pasję do zrobienia DIY powinien załozyć wątek sponsorowany??? :):)

Nie rozumiem wiec "żartów"- zróbta se sami i pokażcie:):) swoje prace."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.