Skocz do zawartości
IGNORED

Moderowanie - jeszcze raz !!!

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Opanowane przez politykujących głupców i cwanych naciągaczy. Ale to już dawno.

Popularność tego forum wynika własnie stad że jest to tofum nibytematyczne ale tak naprawdę o wszystkim. Nie o audiofilach ale dla audiofilów.

Ograniczenie go do forum tematycznego spowoduje ze straci na popularności. A bardziej fahowo w dziedzinie audio i tak się na nim nie zrobi - od tego są inne fora specjalistyczne (i tam zresztą dlatego jest znacznie mniejszy ruch niż tutaj).

fachowo - mciej miał zakąłdac krucjatę poprawnej pisownie, ale jakos jej nie widać :)

A np. na audiomanii nie wolno czynic wpisów poprawiających innych (zeby się nie rozwiło pitolenie nie na temat).

Piotr Ryka, 9 Kwi 2006, 22:19

>Mam nadzieję, Lukarku, że na następne urodziny nie dadzą Ci do kompletu z czerwonym radiem

>czerwonego spychacza.

Cos cie boli? Dlaczego ten szczegol jest przytaczany przez tych, ktorzy nie brali w tym udzialu. Lukar nie mial z tym nic wspolnego. Nie pasuje to "wont". ;)

Ups, to było do tego:

Stempur, 9 Kwi 2006, 16:55

Prawda Jazz :-)? Spokój, emocje powściągnięte i nawet spora część interlokutorów naszego kolego z Syriusza nie ma wroga i nie wywala całej masy wpisów.

Olo, to może być nawet przyjemne, jak będzie tylko kilka osób, ale za to fajnych. Ja tam wole kameralne koncerty iniż wielkie spędy :-)

Pozdrawiam

Slav

„Nie pasuje, to wont” i według ciebie nie ma o czym gadać?

Co to niby ma być za forma prowadzenia dialogu? Mam rozumieć, że ci, którzy się składali na ów czołobitny czerwony tuner mogą teraz w ramach rewanżu wyrzucać tych, którzy się do niego nie przyłożyli? Ciekawa koncepcja.

A o mnie się nie martw, nic mnie nie boli, ani żadnych wyrzutów sumienia nie mam. Wystarczy, że recenzje gratis dla wszystkich piszę, czego o prawie nikim na tym forum poza mną nie można powiedzieć. Jeżeli cokolwiek mi nie pasuje, to tylko takie chamskie odzywki.

>gutek: Dobrze, że z tego wyszedłeś - już widze oczyma wyobraźni te maile zaczynające się od słów:

"Z braku odpowiedzi na mój poprzedni donos, uprzejmie donoszę że X... itd" ;-)

Lukar stworzył i prowadzi to forum i to jego prawo decydować co ma zniknąć, a co ma zostać - a ze czasem zniknie kilka interesujących wątków: gdzie drwa rąbią...

>Lukar: czy mogę prosić o pozostawienie wątku o rowerach? ;)

Wlasciwie dokladnie o to mi chodzi, by Ci "którzy się do niego nie przyłożyli" , zostawili ta sprawe w spokoju. Dlaczego? Bo zaczna sie za niedlugo jakies hasla o lapowkach, urzedach skarbowych. Po co to wywlekac? Zwlaszcza, ze to byla calkiem fajna inicjatywa i calkowicie dobrowolna.

Pozdrawiam.

P.S.

Twoich zaslug nikt tutaj nie umniejsza.

Piotr Ryka, 10 Kwi 2006, 22:45

>Wątek o całych rowerach może zostać. Wyleciał tylko ten o samych pedałach.

Dobre!!! 10 punktow!!! Dobre to jest! :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

No to ja "upsejmie donose", ze w watku "Moj ulubiony film" ktos wpisal film "Godziny".... Ale to nie ja!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>foxbat: .... też mogą znikać. Mogą i znikają - czasami za sprawą bana, a chyba częściej za sprawą paru niezbanowanych i ich wpisów. Sporo wartościowych forumowiczów przestalo się udzielać od czasu kiedy zacząłem czytać to forum - szkoda. Troszkę jak wybór mniejszego zła - lepiej mieć amputowaną rękę czy nogę?

> Piotr Ryka: odważny jesteś, wierzysz że mamy wolność słowa (i nie mam na myśli tylko tego forum)? a tak na poważnie - ubawiłem się jak dawno nie.

teraz to trzeba uwazac :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Netboy, Ci ktorzy bija piane i tak dzialaja "na czarno" nie majac zarejestrowanych firm....

>Cześć Netboy: kopę lat jak to mówią. Jako stary zgred powinienem powiedzieć "Za moich czasów to było forum...." - czasy sie zmieniają, forum też - nie zawsze na lepsze. Wylatuje jutro do pracy i wracam w pierwszej połowie maja - na zasłużone 4 tygodnie urlopu (ostatnio tak długi urlop miałem chyba w październiku). Będę obserwował wątek o rowerach - mam zamiar wybrać coś dla żony i dla siebie (amatorka - spacerowe jeżdżenie leśnymi ścieżkami i drogami - raczej Cross niż MTB). Pozdrowienia dla Twoich Pań.

zolty

jak wrocisz to wpadnij moze na kawe i pogadamy o rowerkach zapraszam serdecznie

dziki w imieniu moich pan (za trzy mc bedzie jeszcze pan):)

pozdrow odemnie swoja gromadke

michal

• 5 tygodni później...

Lukar => wydaje mi się ,że rubryce moderowanie obok zakładek ;

wpis do usunięcia , temat do usunięcia, ban dla autora, usunięcie wpisu i ban dla autora

pownnna byc zakładka " nie usuwac".

Uzasadnienie ; mogą byc celowe zgłoszenia zainteresowanej grupy lub osoby celem dyskredytowania danego forumowicz.

• 1 rok później...
  • 2 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.