Skocz do zawartości
IGNORED

Moderowanie - jeszcze raz !!!

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Public Enemy - nie daj się sprowokować do odpowiedzi na każdą zaczepkę na forum - twoi przeciwnicy jadą na tym że ZAWSZE odpowiadasz na pytania. Traktują cię jak pieska - rzucają kamyk (wpis) a ty im ten kamyk przynosisz w zębach (dajesz swój wpis) i mówią - zobaczcie to jakiś oszołom nosi Kamyki na nasz rozkaz i zaśmieca kamykami forum.

Innym słowy - PE nie wdeptuj w g.. które ktoś ci podrzuca ( tj.nie odpowiadaj na wpisy osób które uważasz za głupców)

jeszcze inaczej mówiąc - czy wdeptujesz w każde g.. które lezy na ulicy czy je w CISZY OMIJASZ (nie udzielasz odpowiedzi na forum na g... wpisy)

ps. muls to absolutnie nie o tobie - zresztą dobrze o tym wiesz bo nie PE miałeś na myśli. pozdrawiam

Czyli rozumiem a nie rozumiem wiele bo nie mam czasu przegryzac się przez koleje życia EP, QUbrica itp,- z powodu tego wątku, na pewno najważniejszego w życiu atoposa ,zawierającego jego przemyślania życia, EP powołał nastepne Nicki i teraz katuje wszystkich przemyśleniami bardziej czy mniej górnolotnymi i tak to już będzie do końca świata.Zróbcie mu osobną rubryke zatytuowaną EP albo Qubric albo co chce i tam niech pisze co chce i jak chce.

DD uważam, że odpowiedzi PE wszystkim, a nie tylko tym kogo uważasz Ty, albo on za bystrzaków dobrze o nim świadczą.

Skromnie napiszę, że też sie staram odpisywać wszystkim, którzy o cokolwiek mnie pytaja.

lancaster - pozwól że zacytuję Atoposa (do sprawdzenia wyszykiwarka data

cytuję:

"Dead Dog

Przede wszystkim Dead Dog - Przepraszam Cie ! To ja bylem arogancki !

Rzeczywiscie zlekcewazylem Cie, i nie potraktowalem Twojej wypowiedzi

tak powaznie jak na to Zaslugiwala. Uswiadomil mi to dopiero Twoj

ostatni wpis ! Gleboko zozwaze co Tu napisales"

taki był kiedys atopos....

>Dead_Dog

Potwierdzam potwierdzenie ! :))

Tak bylo !

Nie bylem obrazony, a tylko podirytowany, ciaglymi atakami

oszolomow zarzucajacych mi - oszolomstwo !

Dlatego mylnie, jak pamietam ZINTERPRETOWALEM wypowiedz

Dead_Doga i uleglem irytacji !

To JA, jak pamietam, nie mialem racji !

Wyjasnilismy Sobie wszystko Kultralnie i : "Hallo Huston - nie mamy zadnych problemow !" :)

Pozdrawiam

DD, ależ ja nic innego o nim do tej pory nie myślę. Kurtazja, elegancja, przyprawiona odrobiną artystycznego mistycyzmu. Bywają też momenty słabsze;). Co tu dużo mówić, kazdemu się zdarza:)

Pozdrawiam

>muls

Z mojej strony nie ma ZADNEGO problemu !

Nie wymienilem wprawdzie wszystkich nickow (nie jestem samobojca),

ale moge to zrobic w kazdej chwili, albo po prostu dac SLOWO HONORU,

ze nie bede ich uzywal (wrocil bym do nicka - atopos !)

Poza sytuacja prowadzenia ciekawej psychologicznej gry i innych zupelnie

wyjatkowych sytuacji, uwazam uzywanie wielu nickow za - KRETYNIZM !

Pozdrawiam

Wlasnie dostalem maila od Malgosi !

Sama probowala sie na Forum zapisac,

ale nie otrzymala zwrotnego maila,

z potwierdzeniem rejestracji wiec zacytuje :

"Wreszcie pojawil sie ktos, ktorego postawa wzbudza podziw -jednak w masie ludzi widzacych tylko swoj czubek nosa

zdarzaja sie perelki - pomyslala sobie Malgosia

Wreszcie zobaczyla w wypowiedzi GUTEKBULL'a postawe prawdziwego humanisty.

Jeszcze raz przytaczam slowa GUTEKBULL'a, z ktorymi zgadzam sie w 100% i skrzydla mi rosna czytajac je.

Wierze, ze moc tych slow w niejednych krotkowzrocznym osobniku zasieje.............."

...............................................................................................................................................................................................

Temat audio to związani z tym konkretni ludzie o różnych pogladach ,które mają prawo wygłaszać i nie zmienia to faktu ,że nadal będą audiofilami .Nie da się pewnych rzeczy rozgraniczyć ,tam gdzie jest ludzka pasja ,zainteresowania są i jego poglądy na inne tematy ,mało tego w ten sposób dowiadujemy się więcej o człowieku. Nie da się od tego uciec. Zyjemy w czasach w których nie wolno chować głowy w piasek.

Na forum ścierają się wszelakie interesy, ludzie zakładają wątki ,aby podpuścić - nagonić przyszłych klientów na swoje produkty. Normalne celowe działanie. I trudno z tym walczyć.

Uważam ,że jeśli komuś nie pasuje czyjaś wypowiedź powinnien się do niej ustosunkować w wątku na forum lub pominąć ją milczeniem, ale zgłaszanie tego moderatorowi pachnie donoszeniem i inaczej tego nie umiem nazwać - po prostu pewne zjawiska mają swoje nazwy.

...............................................................................................................................................................................

Rzecz w tym, że ludzie oszukani nickami przestaja brac udział w grze psychologicznej i pomysłodawca musi zacząć grać sam ze soba a do banku przestaja przychodzić i szukaja innego banku. Wszystko ma swój rozmiar co nie zmieni faktu że skanalizowany EP doczeka sie swojego następnika itd az do us........śmierci,

Zmienił się tylko nick. Teksty te same i częstotliwość ta sama. Tajemniczy, inteligentny, wznoszący się nad "średniaków" a do tego skromny ;-)

Geniusz, jedyny sprawiedliwy, wizjoner i "ojciec forum".

Tak sobie czytam i nie widzę aby cokolwiek przez ostatni miesiąc się na forum zmieniło.

Nicki na wypadek wojny ? Można jedynie parsknąć śmiechem. Dziecinada. Gorąco współczuję. Ktoś napisał aby wyluzować bo to nie real a sieć. Problem tylko w tym ,że wielonikowcy bardziej serio traktują net niż real.

Nicki "na wypadek wojny" ....... Buahahaaaaa.

Rozumiem że Swiat pełen jest EP,Qubriców ect i skanalizowanie jednego na zasadzie dania mu części forum na wyłączna własność, albo wybanania go, nie załatwia problemu ,to zresztą napisał Gutekbul w swojej mowie pożegnalnej. Zasadą powinno być- mówię jak mówię-ja i ponoszę za to odpowiedzialność bo, lubię siebie!

Z drugiej strony nie rozumiem ciekawego zjawiska, wszyscy Piszemy że producenci oszukiwali przez podwójne nicki, tych producentów obsobaczaja inni producenci, a nie ma głosów tych oszukanych, może nie jest tak żle z tym oszukiwaniem- no chyba że sie wstydzą. Ale przecież też mogą miec parę nicków i mogą napisać tej prawdy trochę.

muls - w tych olicznościach liczysz że ktoś jeszcze zaryzykuje pisanie ze starych skorumpowanych klonów-nicków na forum - jak na serwerze Lukara leży "dokumentacja działalności" a oni nie wiedzą "co tam jest" i na kogo bo byli nieostrożni.

poczekaj 7 dni to się przekonasz - "chłopaki studiują teraz bezpieczne metody klonowania" i się zacznie za parę tygodni jak uwiarygodnią klony na forum.

>muls

Co to za skrot : EP, ktorego ciagle uzywasz ? Enema public ?

Masz na mysli lewatywe dokonywana publicznie ? Chociaz....moze i cos w tym jest ! :)

Ciagle tez mowisz o "kanalizowaniu" mnie i "wybananiu" ! :)

Oj, uwazaj, zebym ja Ciebie nie "wybananil" ! :)

pzdr

Ale ludzie mają pomysły. Może któregoś dnia mnie najdzie na produkcję sprzetu:) Co za kłopot wykupić wątek sponsorowany i zacząc jak człowiek? 150netto za taką reklamę to naprawde żaden majątek. Już to pisałem.

Pozdrawiam

jar1, 8 Kwi 2006, 12:01

>I nie Mcgyver, PE, Atopos, Qubric czy Zydelek czy darkull są temu winni, że forum podupada. Z nimi forum samo sobie doskonale radzi i potrafi się samo od czasu do czasu oczyszczać.<

Cóż za nadmiar skromności Jar1, że nie wymieniłeś na tej liście siebie. Brak oczyszczenia z ciebie pewnie jest związany z permanentnym brakiem srajtaśmy za komuny.

P E> to przez to jedno oko, ale jak zwał tak zwał, ten kanał to miąło być część forum tylko do twojej dyspozycji,piszesz co chcesz i kiedy chcesz i nikt sie nie wtrąca- nazwane twoim imieniem, nickiem czym tam chcesz- i nikt cie nie wytnie ani jednej literki -no ale widzę, że też nie.

Dead_Dog, 8 Kwi 2006, 12:39

>wracamy do tematu IP

>i uzupełnienia "o mnie"

>do dziś noszę "piętno" propozycji tych danych w moim "o mnie"

Rzeczywiście! Niedawno byłeś Andrzej Rosiński, Teraz jesteś Andrzej Rosiewicz... Z taką łatwoscią wymyślasz te pseudonimy artystyczne?

To jeszcze gorsze niż brak opisu "o mnie", bo wprowadza w błąd.

A telefon pewnie podałes sąsiadki?

Wernen/Qubric? ....

- nieuważnie czytacie klony , tylu was i żaden nic nie czai? niech prawa półkula pogada z lewą może załapiecie "sens"

Ps. a drobne zmiany nasunęły mi się po rozmowie z moderatorem.

Gustaw, 8 Kwi 2006, 15:44

>Nicki "na wypadek wojny" ....... Buahahaaaaa.

Ale ja czytałem że to Dead_Dog miał nick Dead__Dog jak pisał "na wypadek wojny" (to oczywiście przenośnia). Wiec kto się spodziewał "wojny" ?

>muls

Co do "autorskiego" watku to nie mam oczywiscie zadnych zastrzezen ! :))

Bylbym "caly szczesliwy" ! :)

Co do Qubrica, to moge Cie zapewnic, ze to nie ja !

Szanuje Go i nigdy nawet bym sie nie osmielil podszywac pod Niego, nawet

gdybym mogl to robic zupelnie bezkarnie i anonimowo !

Cenie jego umysl i wydaje mi sie bezcenny jako : PARTNER !

Ale zeby pogrywac - JAKO ON - musialbym chyba doszczetnie zglupiec !

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.