Skocz do zawartości
IGNORED

Okladka do plyty Fadeovera by Ziutek

Mik

Rekomendowane odpowiedzi

Okładke wysyłam każdemu, kto poprosi :) Ale będzie też udostępniona na stronach Forum w całości: przód, tył i książeczka - jak tylko fadeover spłodzi teksty... Trzeba cierpliwie poczekać, bo gość ma ful roboty! :)

Czekam też na oficjalny tytuł płyty... Było kilka propozycji, ale do każdej były też uwagi...

a. Test & Burn-in CD Wersja limitowana

b. Reference Recording CD Wersja limitowana

Więc trzeba to ujednolicić i wymyśleć/zaakceptować jakąś wersję ostateczną tytułu... To wbrew pozorom ważna sprawa ;)

Pozdrowionka

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Podoba mi się wpis a:

Fadeover płytę odebrałem w sobote i jest OK. Narazie korzystam z kawałków do wygrzewania i rozmagnesowywania bo w ostatnim czasie wymieniłem troche kondensatorów w swoim CD i zrobiłem nowy zegar taktujący. Wróciłem też do swoich starych kabli SUPRA PLy 2.0 i muszę je trochę rozruszać.

Pozdrowienia dla uczestników spotkania sobotniego oraz dla Lucrimosa za przesłaną płytę. Na razie ją słucham potem zamieszczę recenzję.

-------> romekp, zbig napiszcie jakie są wasze tytuły płyt . Czy takie same jak ja.

W wersji, którą proponował R.u.s.t nie było nic o burn-in [docieranie? ;)]...

A poważniej - jako lingwista nie mam nic przeciwko nadawaniu tytułów w obcych językach (a może by tak po elficku?), ale mam wrażenie, że w tej chwili co druga nazwa ma w sobie coś z angielszczyzny, albo przynajmniej autorowi się tak wydaje...

• Redaktorzy

Elficku, elficku... A moze w jezyku Mordoru, np. jakos tak:

"Trzy Plyty dla królów elfów z długimi ogonami,

Siedem - dla władców krasnali z pięknymi szalikami,

Dziewięć dla śmiertelników - ludzi Śmierci podległych,

Ćwiartka dla orków w wielu bitwach poległych.

Jedna Plyta dla Władcy Ciemności

W jego mrocznej siedzibie, pełnej potworności.

Jedna Plyta, by kompletem zawiadywać,

Jedna Plyta, by komplet odzyskać,

Jedna, by komplet odrutować w bezkształtności

W jego mrocznej siedzibie, pełnej potworności."

Tylko nie wiem jak z coperajtem, bo to nie moje oczywiscie...

> Marek..

Jesteś lingwistą zwykłym , czy matematycznym, fonetykiem?

Pytam , bo miałem kiedyś szefową - Steffen - Batogową oraz później Jassema i obydwoje przebąkiwali o "anglizacji " języka , a było to 20 lat temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.