Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowe testy dziwnych akcesoriów.

Marcin (g)

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy z pewnością nie raz słyszeliśmy o dziwactwach typu cegła Shaktiego, demagnetyzer Furutecha, Bybee Slipstream-cośtam, a z rzeczy bardziej ziemskich np. osławiona listwa PALa, itd, itp. Część osób wierzy w takie cuda, część uważa je za robienie ludzi w balona, a część (do której ja sam się zaliczam) po prostu nie wie, co o tym myśleć. Jedno jest pewne: niewielu z nas miało możliwość sprawdzenia działania takich rzeczy (już nawet te nieszczęsne Velumy są stosunkowo łatwo dostępne). Oczywiście, mało który dystrybutor pożyczy takie coś do forumowych testów (bo albo "zepsują", albo "skrytykują, i już nikt nie kupi"). Stąd pomysł:

Moglibyśmy się na takie coś zrzucić. Ponieważ cel niepewny, więc kwota zrzutki musiałaby być na tyle mała (od głowy), by nikt na tym nie zbiedniał (kilka, maks. kilkanaście złotych), stąd akcja musiałaby być naprawdę masowa. Czyli np.: zrzucamy się na cegłę S. (kiedyś widziałem na rynku wtórnym za

Za dużo opinii, za dużo rozbieżności, jeszcze ktoś by napisał, że coś nie działa, np.: owa osławiona "cegła". Już lepiej płyty kupować, przynjmniej wiadomo, co się podoba, a co nie. A o gustach trudno dyskutować.

W przypadku cegły już nie wiadomo, bo jeden "złotouchy", a drugi nie, jeden sprzęt ma za słaby ("bo słychać tylko na dobrym"), a drugi powie, że autosugestia.

pozdrawiam

kangoo

A mnie się pomysł podoba!

A po "klubowych", tudzież innych "stadnych" odsłuchach, jednak puszczałbym w indywidualny obieg dane dziwactwo - nie ma to jak obsłuch na znanym systemie i we własnych czterech kątach, na spokojnie.

Pomysł chyba jednak nie przejdzie, ale może? Mnie w każdym razie można dopisać do listy ;)

jacch:

>Czekam na zakup tremblerów

Nie musisz czekać - tremblery bywają wypożyczane do testów bez konieczności kupna, chociażby w KAiM walają się aktualnie ze dwa komplety. Chcesz sam potestować - napisz do producenta, może ci udostępni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.