Skocz do zawartości
IGNORED

KONKURS - Kolumny za 1000-1200zł//

marcel_7

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm... w kwestii designu na pewno nie wygram, ale w kwestii projektu to proponuje gotowca od Visatona... głośniki nie są high endowe, ale za 1,2kpln nie poskładasz nic na vifie czy scan speaku.

Mój typ to ALTO IIIC

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To zdaje się zpełnia kilka Twoich oczekiwań. Możesz śmiało zrobić ponad 1,2m, masz 4 głośniki, wszystko możesz dać na front i mieścisz się w założonej kwocie.

Sam zresztą jestem mocno zaawansoany z tym projektem, tylko że u mnie W170-ki grają w 55l, a wysoki to G20SC od Visatona. Kolumny mają wysokość 1,3m. Nie bardzo mam punkt odniesienia co do jakości dźwięku, ale jako główne kolumny w zestawie kina sprawdzają się znakomicie. Stereo też jest bardzo dobre... ale więcej będą mógł powiedzieć jak posłucham czegoś referencyjnego.

Pozdro

Beny

Ukryta Zawartość

mam jeszcze 1 propozycje. Mozna by w neij zastosować 2xMH18WH+xt19 albo jak chce sie taniej to DX25 albo 2xHDS164PPB+te same wysokotonówki... wygląd jak SOnus FAber Grand Piano Home

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.