Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurs - Co to jest?

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteście wszyscy bardzo blisko. Pytanie składa się z dwóch części i za pełną odpowiedź do nagród dorzucam do wyboru:

1) BG-N 10uF/50V - 2szt.

2) OPA134 - 2szt.

3) Mills 1,5R MRA-12 - 2szt.

To jaka będzie pełna odpowiedź ? ;)

Jedna z osób już wymieniła prawidłowo producenta i model.

Nadal brak pełnej informacji w temacie przetwornika/przetworników, filtra cyfrowego, kwarcu, napędu...

>Krystian Majer

Liczyłem, że nie będziesz podowiadał - napiszę tylko, że skasował mojego zmodyfikowanego CD720 na starcie w wielu aspektach, jeśli nie we wszystkich, a już drobne zmiany powinny przynieść poprawę :)

Jesli to jest 7020:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to brakuje guzika na dole przy wyłączniku sieciowym...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Marek

Rozwiń myśl z przetwornikiem, bo jesteś najbliżej, ewentualnie ujawnij skąd pozyskałeś inf o filtrze, przetworniku oraz napędzie w tym modelu, bo jestem ciekaw. Nie ogłaszam Cię jeszcze zwycięzcą, bo jest nieco inaczej niż napisałeś - stąd pytanie o źródło inf.

Może to PCM58P?

Na ile znam chiński ;-) wyczytałem tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) filtr widac na zdjęciach. Podany transort jest w innych modelach serii (X)010...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.