Skocz do zawartości
IGNORED

nowy AMPLIFIKATOR

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. dzięki.

Mam jeszcze 2 pytanka:

1) jakie źródło jalepiej do niego pasuje ?

2) czy cenowo jest adekwatny do poziomu wzmaków renomowanej konkurencji, czy też wyprzedza je jakościa, a jeśli tak to jaki pułap cenowy ( zagramanicznych) należy brać pod uwagę w porównaniu?

Są na rynku jakieś żółte( dla niektórych złote) renomowane cd-ki, które pasują do modelu " G", optycznie tzn. nie będą sie z nim gryzły? Nie to żebym chciał kupować, tak tylko pytam z ciekawości?

belial ty powinienes proponowac szampan i kiełbase głogowską...:-))))

a tak na serio to model G ma dużą klasę brzmienia w szczególności jeżeli chodzi o rysowanie sceny i srednice. slychać dojrzałość . nie polecam go z odtwarzaczami c.e.c. bo są za ciepłe, natomiast siwetnie np z exposurem.

inna sprawa bardzo dobrze wysterowuje trudne kolumny.

Dlaczego akurat głogowską ?

Masz ochotę pogrillować , chętnie zapraszam, ( wolę piwo od szampana).

Szkoda, że producent nie ma w ofercie własnych cd-ków. Wówczas nie byloby mowy, ze coś do czegos nie pasuję stylistycznie lub dźwiękowo. Ja np. lubię mieć wszystkie klocki w systemie od jednego producenta , dla ciebie może nie mieć to znaczenia. Można i tak i tak. Najważniejsze, że Polacy zaczynaja produkować własne , porządne klocki, oby tak dalej.

To oczywiście Twoje zdanie, należy je uszanować, ja jednak uważam, ba nawet jestem o tym przekonany, że klocki jednego producenta mogą do siebie doskonale pasować, ba w niektórych przypadkach czynia to doskonale i jest na to ogrom przykładów.

Pozdrawiam

Chociażby i oprócz perfekcji dźwięku mamy tutaj spójność stylistyczną, którą w przypadku Amplifikatora "G" i jakiegokolwiek cd-ka dowolnej firmy, trudno mi sobie wyobrazić.

Tym się właśnie ja i pan Marcin, różnimy.

Pozdrawiam

>pitdog: na razie nie - przez zimę będę słuchał nowego systemu CO /wiesz : Tubular Bells - ;) /. Może po wakacjach, choć w tym przedziale cenowym jest spora konkurencja. Zaletą A. (jakiegokolwiek) jest podejście T.B. do klienta - zawsze do usług, serwisowanie i upgready gratis. Jak wiesz miałem okazję to sprawdzić - nie mogę narzekać.

• 3 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.