Skocz do zawartości
IGNORED

NAD T 763-dziwne buczenie w kolumnach

plati

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie,na wstępie chciałbym usprawiedliwić siebie,przeszukałem całe forum i nie ma nigdzie tego tematu poruszonego.Od niedawna nabyłem amplituner do kina domowego Nad T763 i podczas wielogodzinnych odłuchów jak i w stero i w kinie zauważyłem dziwną rzecz a mianowicie przy cichym odsłuchu słychać wyrażne buczenie które przy głośnym odsłuchu jest praktycznie nie słyszalne,występuje to we wszystkich przypadkach czyli na interkonekcie czy na analogu.Nadmieniam że Ampi testowałem na różnych kablach i na każdym jest ta sama sytułacja proszę jeśli ktoś z was ma taki sprzęt proszę sprawdzie to i napiszcie coś.

--

Serdecznie pozdrawiam Piotr (plati)

https://www.audiostereo.pl/topic/26248-nad-t-763-dziwne-buczenie-w-kolumnach/

Witam nie podłączyłem w żaden sposób pod TV i zapomniałem nadmienić że testowałem też Nada T 752 i 762 i też to występowało,odnosnie kolegi co pisze na temat Tonsil to nie wiem co miał na myśli bo ja tonsilów nie posiadam.Prosiłbym abyście wy sprawdzili czy cos takiego u was ma miejsce odnosnie tego buczenia przy cichym odsłuchu i wyłączonym całkowicie żródle

--

Pozdrawim Piotr(plati)

Witam ponownie nie Polaris 200 tylko polaris 200 clasic a to jest ogromna różnica,ponieważ tych kolumn praktycznie w polsce nie mozna było kupic sam wysoki ton w nich kosztyję 500zł za szukę

--

Pozdrawiam Piotr (plati)

Witam ponownie przepraszam że zbiliśmy sie troszkę z tematu ale dalej czekam na komętarze i sprawdzenie waszych Nad-ów pod wzgledem tego dziwnego buczenia

--

Pozdrawiam serdecznie Piotr(plati)

Witam ponownie nie Polaris 200 tylko polaris 200 clasic a to jest ogromna różnica,ponieważ tych

>kolumn praktycznie w polsce nie mozna było kupic sam wysoki ton w nich kosztyję 500zł za szukę

czyli 2 glosniki wychodza za 1.000zl a za ta cene mozesz kupic Avance Omegi 503 ktore zgniata Polarisy na starcie :)

Witam bez urazy kologo ale nie masz pojęcia co piszesz.Zadam proste pytanie widziałeś te kolumny i słyszałeś Polaris "classic "200???

--

Pozdrawiam plati

Ps.A ja zadałem inne pytanie chyba i widze że w Polsce ludzie nie mają takiego sprzętu co cóż :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.