Skocz do zawartości
IGNORED

Akai cd-79 - info?

bojaco

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) z tym ze po tuningu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znam ten model, mial go mój znajomy, ładnie grał jeszcze bez przeróbek. A do grzebanki to bym raczej oddał komuś z naszych sprawdzonych, forumowych grzebaczy ;) Idę spać, życzę dobrej nocy i do usłyszenia!

discomaniac71, 19 Maj 2006, 21:43

>Wpisy discorelaxa ignoruje i malo mnie interesuje co nabazgral.

Oj bardzo mi się wydaje że jednak czytasz, z zapartym tchem, oczywiście Twoje oświadczenie jest w pełni zrozumiałe

He,he. Discomaniac 71- Discorelax 17. No cóż, odnoszę wrażenie, że obaj panowie znają się " z cywila", a forum staje się miejscem prywatnych rozgrywek Discorelaxa 17, bowiem on jest stroną atakującą i wyraźnie prowokuje stronę przeciwną. Nie wnikam w prywatne rozgrywki, ale wątek przez fakt tej prywatnej wojenki jest ciekawy, tzn. nie ocieka nudą . ciekaw jestem finiszu?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Belial nie jestem trollem i w zyciu nie przyszloby mi do glowy zeby nazywac muzyke ktora prezentuje (lata 70-te i 80-te) jako disco relax. Mam za soba 10 lat na antenie i podejrzewam ze moim sluchacze po prostu obraziliby sie na mnie. Ciekaw jestem co na taka definicje tamtej muzyki powiedzialby Jerzy Rowinski? Jak tylko bede w RDC nie omieszkam sie z nim podzielic.

Bojaco - DAC DIRECT OUT to bezposrednie wyjscie na przetwornik. CD 79 doskonale sprawdza sie jako naped. Porownywalismy go kiedys do VRDS'a TEAC'a i wcale nie byl gorszy.

Jeszcze jedno: osobnik ukrywajacy sie pod nickiem discorelax17 nie jest dla mnie partnerem do jakiejkolwiek dyskusji wiec takze o wojnie z mojej strony nie ma mowy. Wlasnie dlatego - jak wczesniej wspomnialem - ignoruje jego wpisy.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

I jeszcze mala uwaga: Akai CD 79 nie jest moze high-endem ale to bardzo przywoite CD. Na pewno w sposob znaczacy moze sie do high-endu zblizyc po tuningu. A jest do tego niezlym materialem glownie ze wzgledu na doskonale przetworniki: PCM 63 PK.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Reference Class Compact Disc Player, Amplifier czy Casette Deck to tylko wewnetrzne oznaczenie Pioneera - referencja w ofercie firmy aczkolwiek zarowno cedeki jak i decki byly konkurencyjne w stosunku do topowych produktow innych firm. Nawet z najwyzszej polki. Natomiast najnizej (wg mojej oceny) plasowaly sie wzmaki poza moze A 07 i A 09 (pracujacymi wylacznie w klasie A) i koncowkami mocy typu M 73 M 90 i M 91. Te ostatnie wciaz sporo kosztuja z drugiej reki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.