Skocz do zawartości
IGNORED

Zaposzcie nas do siebie na odsłuchy.

Vitia

Rekomendowane odpowiedzi

Temat skierowany do uczestników forum, którzy sa otwarci dla innych, chca-maja warunki na zorganizowanie odsłuchu u siebie. Proponuje zgłaszas własnie tu swoje zaproszenia na prywatne odsłuchy. Każdy z nas mimo że jest zadowolony ze swojego sprzetu napewno chciałby posłuchać czegos innego dla odmiany. Temat mysle ciekawy, napewno przyniesie obopulne kożyści dla wszystkich

Bardzo fajny watek:D

To moze ja zaczne:) Gdyby ktos chcial posluchac mojego systemu to zapraszam oczywscie do mnie. Mieszkam w Olsztynie:) i jestem otwarty na gosci hehe:) Jest okazja do konca tego tygodnia posluchac Pocahontasa ktorego zamierzam zmienic na tranzystor w weekend:)

Zapraszam serdecznie:)

Tak, z gramatyka to u mnie nie najlepiej, to prawda, wiec jak najbardziej licze na was, kto ma ochote niech poprawia. No ale temat raczej ciekawy nie sądzisz,jestem za tym aby odejść od czasu do czasu od komputera, wyjść w maisto i dowiedzieć sie czegoś. Czy ktos sie jeszcze ze mna zgadza??

To może ja - gdyby ktoś chciał posłuchac Cabasse Tobago (dość rzadko spotykane kolumny) w Poznaniu to możemy się zmówić na odsłuchy - tyle, że u mnie jest średnia akustyka, jednak jeśli ktoś ma ciekawą elektronikę i dobre warunki akustyczne to można dogadac odsłuch u niego (dysponuję małą furmonetką więc dojazd to nie problem).

>zbig

przepraszam - nie poprawiałem się, gdyż myślałem, że to jest oczywiste dla wszystkich - chodziło o furgonetkę, konkretnie o Citroena C15, w kolorze białym - rozwijać dalej ?

Żadne czepialstwo tylko takie tam małe podśmiewajki. I tak numerem jeden tego forum pozostanie "czy to wysraczy" :-)))

A jak Ci teraz powiem oczep się, to się oczepisz, odczepisz czy otrzepiesz?

Ciekawe, ale wraz z postępem automatycznych słowników spada jakość słowa pisanego.

>czubekst-ce

1.8D, 6.7l/100km przy mojej ciężkiej nodze, zakupiłem nowe "koszulki" na siedzenia przednie tylko nie wiem co to ma do przewozu kolumn ;)

>zbig

napis możemy wymalowac, nie wiem kto tylko sfinansuje dostosowanie do norm bankowych - w Polsce z tego co słyszałem ma na to uprawnienia tylko jedna firma (na dostosowanie nie na finansowanie)

>czubekst-ce

ba koszulek nadal leżą spakowane na tylnym siedzeniu :)

wątek miał służyć czemuś innemu, jednak w dobie dążenia do chłamu (polecam twórczośc Philipa K. Dicka) wszytko obraca się w nicość, zwaną chaosem... i jest jak jest

czy ktos mieszka miedzy lodzia a Warszawą? czy byliby panowie chetni zjawic sie z tych okolic i pokazac "swoj sprzet" ;) jesli bylo by duzo chetnych oferowalbym ciekawy lokal nie tylko ze scianami a le i z pivkiem kielbaską i masą ludzi zainteresowanych tematem.OkolicA teraz piekna duzy zalew rekreacyjny obok i zdrowe powietrze ;). pozdro.

jest to powielanie innego watku, który powstał w tym właśnie celu!!!!!!!

w dodatku tamten jest bez błędów! Sam mam dysgrafię, ale bez przesady - można przeczytać to co się napisało i bzdury wychwycić, zwłaszcza na forum publicznym, w ostateczności przekleić z worda!! więc bez trolowania!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.