Skocz do zawartości
IGNORED

Interkonekt Nordost Valhalla

BRODA

Rekomendowane odpowiedzi

Ok Brodo

Odpowiem Ci co moje ucho słyszało. Zarówno Velum jak i nordost odsłuchiwane były niezbyt długo to są to kable o zupełnie innej szkole dżwięku. Nordost jest szybki jasny i ogólnie dość cienko brzmiącym kablem. Ja go nie lubię. MOim zdaniem spisac może się w bardzo nieneutralnym systemie na zasadzie jakiegoś kosmicznego poplątania. Velum jak gra wiesz chyba najlepiej z nas. Moim zaś zdaniem to przeciwieństwo Nordosta.

OK cles

Nie lubię kabli Nordosta, ale myślałem, że osławiona Valhalla będzie inna niż jej poprzedniczki, a okazuje się, że to ta sama szkoła jazdy :(

Na dzień dzisiejszy już wiem, że raczej tego ic nie kupię, musiałbym zmienić prawie cały swój system, aby ona mogła pokazać co potrafi :(

A Velum, faktycznie gra nieco inaczej :)

Broda

Nie chcę byc nudny i powtarzac się ale jeśli szukasz jakiegoś IC z wysokiej półki sprawdź MIT ale te z nowej serii. Starsze trochę jednak są mniej otwarte. Najbiedniej zacznij od Magnum M1. Optymalnie Oracle.

W między czasie kupiłem ic Mit CVT 350- Proline Reference (którego już wcześniej miałem, ale przez głupotę sprzedałem) i wiem, że jeszcze go długo pozostawię w moim systemie, chyba że przytrafi się coś dobrego, w SUPER cenie :)

Dziękuję za wszystkie informacje, kończę wątek, jednocześnie wszystkim poszukującym życzę szczęścia w odpowiednim doborze ic, sieciówki, czy głośnikowego pod system który posiadają :)

Krzycho, 7 Cze 2006, 10:31

"Nie słuszałem Valhalli, ala słyszałem, że wartość tych kabli przejawia się tym, iż bardzo dobrze

spisują się we wszystkich systemach."

Niestety żle słyszałeś, a moim skromnym zdaniem, brak takich uniwersalnych kabelków na rynku:(

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.