Skocz do zawartości
IGNORED

ZAMAWIAMY w PERCY, PARTCON,DIGI-czerwiec

Pgwave

Rekomendowane odpowiedzi

No w zasadzie tak:) zaraz jadę do banku nadać pieniążki i potem wszystko w rękach Petera a właściwie to pracowników percy pcx digi i mousera:P...uzbrojcię się zatem w cierpliwość bo napewno kompletowanie trochę zajmie:D

• 2 tygodnie później...

spokojnie panowie nie przepychać się... ja też czekam z rozgrzaną lutownicą na kilka kitów :D, ale jeszcze pewnie z tydzień zanim przepuszczą taką paczkę...

Sorki Panowie ostatnio kiepściutko u mnie z czasem, wziąłem się za robotę i po codziennie przepracowanych 12-14h nie mam na nic ochoty:(((no ale taki już studentów los:P. W kwestii zamówienia to narazie wiem tylko że zamówienie ponoć wyszło tylko od percy - pewnie zrobimy schipping w dwóch rzutach jak poprzednio żeby było co lutować:)

Pozdrówko:D

Paczke od Percy juz mam, w tym tygodniu otrzymam tez czesci z PCX i DK i wysle wszystko w czwartek. Opoznione beda jedynie rezystory z Mouser, ale to dosle mala paczka przez Canada Post, i byc moze obie paczki dojda w podobnym czasie.

Napisałem do Ciebie na maila:P swoją drogą to ja już nie wiem - wcześnij pisałeś że nie doszło PCB i nic nie było o żadnych rezystorach a teraz odwrotnie;// ale to na PW

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.