Skocz do zawartości
IGNORED

PRZEPRASZAM discomaniac'a71

discorelax17

Rekomendowane odpowiedzi

Niniejszym stwierdzam ze wszystko co dotychczas robilem na tym forum a bylo skierowane przeciw discomaniac'owi71 bylo spowodowane prywatnymi uprzedzeniami bylo tez zlosliwe chamskie i podle. Bardzo bardzo przepraszam. Mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone. Rafal - PRZEPRASZAM....

I jeszcze jedno: na pewno domysliliscie sie ze jestem klonem i trollem zarazem. Zasmiecalem watki nie wnoszac niczego produktywnego siejac tylko zamet i odzywajac sie nie na temat. Dlatego Was takze przepraszam. Ciezko bedzie spojrzec w oczy....

Wasz pokorny discorelax17

https://www.audiostereo.pl/topic/26735-przepraszam-discomaniaca71/

>discorelax17

Nie przejmuj sie az tak bardzo, discorelax, wazne, ze - zrozumiales i wyraziles skruche ! :)

Ja nie czuje sie urazony i mozesz patrzec w moje oczy, ile tylko zapragniesz ! Nawet nie mrugne ! :)

Cóż tak podejrzewałem - proszę sprawdzić moje wpisy - proponowałem że udostępnie hasło w celu podjęcia nowej inicjatywy społecznej, co w paru przypadkach uczyniłem.

Ale ktoś kto przepraszał za MOJE zachowanie popełnił jeden błąd żeby w całości zawładnąć bytem discorelaxa17 na forum - nie zmienił hasła;-)

Teraz już za późno;-)

discorelax17 strikes back;-)

>discorelax17

To bylo do przewidzenia !

Intuicja mowi mi, iz niepostrzezenie, Swiat, ktory znamy i do ktorego przywyklismy,

straci swoj pierwotny, rozpoznawalny ksztalt, a sytuacje zatraca znamiona oczywistosci !

Oczywiste jak dotad, co do miejsc, do ktorych prowadza - sciezki, zaczna rozgaleziac sie

i zdazajac w nieokreslonych kierunkach, wyprowadzac nas w nieprzedywalne wczesniej

obszary ! Pozornie oswojona, przejrzysta i oczywista rzeczywistosc, zacznie sie gwaktownie

problematyzowac i zyskiwac walor indywidualny ! Swiat odzyska znow wymiar sakralny !

Juz widac pekniecie ! Juz pierwsi zalapali Idee, ktora staje sie - Koniecznoscia !

Zestrzelmy mysli w JEDNO ognisko, w JEDNO ognisko - Duchy !

Oglaszam Narodziny Nowej Ery !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.