Skocz do zawartości
IGNORED

Kto mieszka w Piasecznie koło Konsbud'u

foni

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Forumowicze,

Szukam osoby mieszkającej/ bywającej w Piasecznie w okolicach Konsbudu. Mam do odebrania z tego sklepu niewielki przedmiot (zmieści się do koperty) ale prowadzący ten sklep odmawiają mi wysłania go pocztą. Zgadzają się wyłącznie na wysyłkę Kurierem, co podwyższa cene tego przedmiotu o ponad 50%.

Żeby nie było - nie chcą wysłać pocztą bo.....mają za daleko do poczty i się im pewnie nie chce. Nie ma tutaj ani słowa o bezpieczeństwie przesyłki!!! Jak dla mnie to porażka i przy takim podejściu dawno bym zrezygnował z zakupu w tej firmie gdyby nie to, że element jaki potrzebuję mogę nabyć wyłącznie u nich.

W związku z tym szukam kogoś kto podejdzie do Konsbudu - odbierze dla mnie ten element, wsadzi go w kopertę na poczcie i wyśle poleconym do mnie.

W zamian za przysługę browarek, a jeśli się da to poznański aby obdarowany czuł na co skazany jestem najczęściej :-)...........

Słuchając rozumu....

foni- chyba chodzi o przedmiot za 10zł :):)

Mam kolumny których dystrybutorem jest ta firma. Miałem reklamacje jeden raz. Powiedziałem, ze przyjechałem specjalnie w tym celu i zostałem załatwiony w kilka godzin. Nie wierze więc w złe intencje:) Cos łgaz:)

Zydelku - daleki jestem od łgania.

Tak na prawdę chodzi o przedmiot za 40zł i to do kolumn, które posiadam i których dystrybutorem jest ta firma i z której produktów Ty również korzystasz. Przedmiot kosztuje 40zł, a za wysyłkę Kurierem chcą ponad 20zł, a na pocztę za 4,5zł nie chcą się zgodzić. Dla mnie bez sens, tym bardziej że 40zł za ten przedmiot już traktuję jako przegięcie. Niestety innych zamienników nie udało mi się dostać.

Ot to jest całe "wielkie halo" a nie łganie.

Słuchając rozumu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.