Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do Denona pma 880/1080

Carpe Noctem

Rekomendowane odpowiedzi

Seba spróbuj podłączyć do niego ( jeśli masz taką możliwość ) jakiś '' spokojniej '' brzmiący odtwarzacz , choćby coś z niższej półki Sony ES , one są troszeczkę zmulone i powinny się ładnie zgrac z 860 .

Ja się nie zgadzam z opinią że Denony z serii 60 są przejaskrawione , to tylko kwestia dobrania odpowiedniego towarzystwa .

U mnie PMA 1560 z Elac'ami potrafi zagrać jak super mocna lampa .

...kto nie słyszał , ten nie wierzy...

pozdrawiam

Szkoda mi mojego pionera bo mam go od nowości i jest w stanie perfekcyjnym. Jest przewidziany w przyszłosći dac pod niego. Jest to idealny dawca napędu np dla stelmacha dlatego nie chcę kombinować z odtwarzaczem. Szkoda mi kasy na jakieś ruchy mając w zamyśle nowe kolumny no i obowiązkowo kable. Już wyznaczyłem priorytety które pozwolą mi złapać króliczka;)

Chyba jednak pozostane przy tym denonie zbyt wiele jest pozytywnych opini na jego temat,

Sprocket mysle, właściwie jestem pewien, że mój budżet nie wytrzyma tych kolumn... może jakieś tańsze...http://www.allegro.pl/item112590584_elac_elr_115_cos_dla_audiofila_okazja.html..te elacki są i tak ciut za drogie... właściwie na zakup kolumn planowałem przeznaczyć max 800zł... więc please dodaj jeszcze jakieś propozycje. Njlepiej coś podłogowego, a w sprawie odtwarzacza.. myślałem o pinku pd-s 703.. bedzie się zgrywać?.. i kable... nie chciałbym na nie wiele przeznaczyć...myśle nad Profigold lub Cordialem 2,5mm2.. potrzebuje 4m:)

• 1 miesiąc później...

hmm.... przegrzebując allegro natrafiłem na...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

... ktoś spróbuje? Bo ja mam niestety do tej mieściny daleka a raczej jest to aukcja niepewna zwłaszcza jeśli uwzględnimy ilość komentarzy Uzytkownika:D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.