Skocz do zawartości
IGNORED

Onkyo 603 + Dali? TannoyF4? GH5000? HELP

malinf1

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w kropce. nie wiem co wybrać proszę wszystkich o pomoc. Jestem 100% zdecydowany na Onkyo 603. są 3 opcje

1 Onkyo 603+ DVD 403 + GrandHighTS5000 + CS3500 cały Pack za 4900zł więc super atrakcyjna cena

2 Onkyo 603 + Tannoy Mercury F4 (pack) w sumie za 4100zł (bez DVD)

3 Onkyo 603 + Dali Concept6 (pack) za ~4400zł (bez DVD)

Najbardziej skłaniam się ku pierwszej opcji tylko ktoś mi powiedział że 603 może do końca nie poradzić sobie z TS5000 poprostu te kolumny potrzebują sporego prądu ze względu na to że są 4 "omowe" pozatym to straszne bydlaki ale to akurat mi się podoba :)

Miejsce odsłuchu tego zestawu to narazie ok 16m2 doceloweo salon 50m2 raczej Stereo ale KD też Proszę doradźcie coś co wybrać z tej trójki??? W grę wchodzą tylko te 3 zestawy wkońcu trzeba zawęzić krąg poszukiwań. Ewentualnie myślałem jeszcze o JBL E90 ale te podobno najlepiej zagrają z Denonem... a ja już jestem mocno zdecydowany na 603. Kiedyś odsłuchiwałem TS3080 na AVR 435 jak dlamnie grało to cudnie ale cena AVR435 powala na kolana... mogę na sprzęt wydać max 5tys (bez suba) Liczę na waszą pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/27078-onkyo-603-dali-tannoyf4-gh5000-help/

właśnie stałem się właścicielem nowego onkyo 603 . super cacko. używam ich z infinity alfa (a raczej usiłuję )HCS II p plus infinity alf a 30 ( razem 7.1) . muszę przyznać że infinity jest zakupem nieco wymuszonym bo podłogowe alfy miałem już wcześniej. chcę powiedzieć tylko jedno prawidłowe ustawienie kolumn i zestawu to niezła mordęga dlatego napisałem że " usiłuje " . trudno mi wwtej chwili doradzać ale na 16 m2 gh będą chyba za duże basem . więcej na razie nie mogę podpowiedzieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.