Skocz do zawartości
IGNORED

Futerko dla żony

audiofreak

Rekomendowane odpowiedzi

>Kurt Dupel

Proponuje zakonczyc te brednie !

Nie - Ciebie mam w dupie, a jakis bzdet ktory napisanes,

i nie mam Ci zadnej "ortografii" do powiedzenia,

tylko poprawienie "bykow" bylo ostatnia sensowna rzecza

jaka mozna byko jeszcze zrobic w zaistnialej sytuacji,

"dla dobra wspolnego" !

Wytykanie mi, czepiania sie ortografii z braku argumentacji

jest - hipokryzja z Twojej strony, gdyz to Ty wlasnie "celujesz",

w tego rodzaju wybiegach !

Jak widac na ponizszym przykladzie dyskusja z toba z reguly

konczy sie na poprawianiu bledow ortograficznych, choc

beznadziejnosc jej w tym przypadku ratuje dowcip - dudivana ! :)

dudivan11 Lut 2006, 17:04

>Kurt Dupel, nie bądź smieszny, nie odróżniłbyś kawałka ciała oderzniętego majchrem,

>którym wymachujesz od podpaski zgubionej przez twoja zonę ;)

Kurt Dupel 11 Lut 2006, 17:17

>Po inteligentnych i celnych uwagach dudivana poznać.

>rżnięcie, oderżniętego, się pisze :)

dudivan 11 Lut 2006, 17:25

>Kurt Dupel, Sułtanie Ortografii specjalnie dla ciebie podkresliłem własne blędy w pisowni:

>"Kurt Dupel, nie bądź _smieszny_, nie odróżniłbyś kawałka ciała _oderzniętego_ majchrem, którym

>wymachujesz od podpaski zgubionej przez twoją _zonę_ ;)"

>Dwóch błędów (braku akcentów) nie znalazłeś, powiedz, skoro cię wyręczyłem czy czujesz się zaspokojony ? ;)

Pzdr

>R.u.s.t

"Jak fala radaru odbita od jakiegos odleglego przedmiotu wraca do swego zrodla,

tak odglos bicia serca Roya Complaina wypelnial w jego odczuciu cala otaczajaca go przestrzen"

Brian W. Aldiss - "Non stop"

"Plugawe swiatlo pelgalo po scianach,

"gin, przeklety kundlu !", zduszony krzyk

i ciezka, krysztalowa popielniczka przeciela ze swistem powietrze,

tupot biegnacych krokow, pod sterta papierow - plaski ksztalt automatycznego pistoletu..."

Krystyn Wand - "Zaulek Mrokow"

Arsen Lupin

ambitny, debiut poetycki, z tomiku "Futerko dla żony"? :-)

(Wydawnictwo TAK, Kakuta-Paryż, 2006)

Pozdrawiam serdecznie poetę Najnowszej Nowej i Świerzej Fali :-)

"Felczer Gajowski Roman powłóczystym krokiem, zionąc wymiociną i nalewką babuni monotonnie wspinał sie po schodach swojej kamienicy. Nagle jego uszów dobiegły na wpoły audialne, kakafonicze i słowne wrzaski lśnicego od tłuszczu i wymachującego erekcyjnym organem mężczyzny w wieku średnim który objawił się w drzwiach jego mieszkania. Postawił stopę na kolejnym stopniu oraz postanowił że koniec ze rżnięciem pielęgniarek i sikaniem do umywalek".

Girl Onanim "Bezskrzydły ptak".

Arsen

Ja Cię jednocześnie teraz rozumiem i nie rozumiem :-).

Punktujesz moje byki (które niewątpliwie popełniam) ale w zamian proponujesz swoje - tzn napisanie wyrazu bez polskich znaków, w imię "dobra wspolnego"

Tego nie rozumiem.

Jesteś ogólnie niekonsekwentny i jednocześnie nic za Twoimi nieistniejącymi ideami nie stoi, więc tu cię rozumiem - owo "dobro wspólne" (czyli twoje byki za moje) to tylko twoja rozrywka.

Gdybyś pofatygował się o zacytowanie początku całej tej "dyskusji" z dudim, odkryłbyś że podobnie jak ty to właśnie dudivan zszedł na temat byków kurt dupla, proszony o podanie jakiś konkretnych odpowiedzi na bardzo proste pytania.

Jako osoba bardzo lubiąca owijać w bawełne w kilometrowej odległości od kłębka, masz dzięki mnie sporo okazji do tegoż właśnie, więc w sumie chyba nie jestem taki zły :-)

Co do "dowcipu" dudivana..... uwierz mi że na prawdę wielokrotnie bardziej cenię Twój.

Pozdrawiam

(:-))-

>Kurt Dupel

Tak jak juz wczesniej gdzies napisalem, uwazam, ze wszyscy powinnismy

"punktowac" swoje byki, wlasnie "w imie dobra wspolnego", by ich nie

popelniac w przyszlosci i nie powinnismy sie o to obrazac !

Proponuje na koncu kazdego wpisu, po "gwiazdce" - *, wymieniac wszystkie

zauwazone w poprzednich wpisach, ewidentne bledy i nie traktowac tego tak emocjonalnie !

Sam, staram sie "bykow" nie popelniac, a pisze bez polskich znakow,

poniewaz mam Mac-a i brak mi polskich czcionek ! (jak wielu tutaj, np. Jazz !)

Jak mozesz napisac, ze : "nic za moimi nieistniejacymi ideami nie stoi" ?!

A skad Ty to wiesz ? Czy znowu sytuujesz sie na jakiejs "meta-pozycji", gwarantujacej - wszechwiedze ?!

Widzisz moje "byki", to mi je wskarz ! (oprocz tych wynikajacych z braku polskich liter, bo na to nic nie poradze !)

Na passus z dudivanem natrafilem w "Najpiekniejsze wpisy... etc.", wiec rzeczywiscie nie wiem kto pierwszy zszedl

na temat "bykow" w tym dialogu !

Wcale nie mysle, ze jestes az TAKI - zly ! :)

Co do poczucia humoru, to mimo, ze milo mi ze tak sadzisz, ja jednak uwazam,

ze dudivan ma lekkie, nie wysilone, autentyczne i spore poczucie humoru,

a ja - zupelnie nie ! (wiec kiedy sile sie na dowcip, jest on wysilony, wymeczony, wiec przez to najczesciej - mocno watpliwy !)

Ja za to, mam czesciej - RACJE niz On ! :) (ma mentalnosc i intelekt kompletnie zagwozdzone - katolicka indoktrynacja ! :)

Pozdrawiam :))

>andrea29

Dziekuje !!! :))

Pamietam, ze podczas pisania wlasnie przy "wskaz", mialem NIEODPARTE

przeczucie, ze popelniam blad, ale bylem zbyt zmeczony, zeby to sprawdzic ! :)

Jeszcze raz dziekuje !

O to chodzilo ! :)

Pozdrawiam

>andrea29

Aha, przypomnialem sobie wlasnie, ze po chwili watpliwosci, BYLEM PRZEKONANY,

ze "wskaz" pisze sie przez "samo zet", ale pomyslalen, ze "byk" wlasnie w TYM slowie,

i w TYM zdaniu, bylby nawet bardzo wskazany, aby dac Kurt Duplowi SZANSE - wykazania sie ! :)

Arsen

Po prostu (ale zaznaczam że mnie się tak wydaje, innym nie musi, i nie wymagam aby się wydawało) jeżeli zwracam komuś uwagę a zwłaszcza poprawiam, to proponuję w zamian coś przykladnie poprawnego, jeżeli wiedza i umiejętności pozwolą.

Dla dyslektyka walczącego ze swoją ułomnością istotne są treści (po których też już coś można powiedzieć o rozmówcy) a nie ortografia (bo ta najcześciej umyka też w czytanym tekscie :-)) ,a do punktowania jest mocno przyzwyczajony.

Myślę że mogę napisać o "nic nie staniu ideowym" ,bo oprócz zaznaczania posiadania idei i chęci dzielenia się teoriami nic konkretnego o ich zawartości i treści jeszcze nie powiedziałeś.

Co do dudiego to w zupełności się z Tobą zgadzam!

Żekłbym nawet że jego potencjał, poprzez wpojone, ( czy z własnego wyboru) poglądy nie może wybić się ponad poziom dotkliwie chorej psychicznie osoby.

:-)

>dudivan

Uwazam, ze ten "tryb Qubricka" (Qubric mode), jest - swietny ! :)

Bardzo praktyczny (convenient :), redukuje niepotrzebne gadulstwo, etc. :)

Jezeli funkcjonuje na zasadzie "free licence", to chetnie bym z niego korzystal !

No, wreszcie pojawiaja sie jakies sensowne zasady, na tym forum, ktore - oby wyeliminowaly

wiekszosc klotni, obrazanie sie, archaiczne i stosowane bez umiaru, pojecie - trolla, etc.

(...anything goes... ! :)

No offence, please ! :)

> :))

>Kurt Dupel

>"Myślę że mogę napisać o "nic nie staniu ideowym" ,bo oprócz zaznaczania posiadania idei i chęci dzielenia się teoriami nic konkretnego o ich >zawartości i treści jeszcze nie powiedziałeś."

A moze wlasnie TAK ma byc !?

Skad mozesz wiedziec jaka idea za tym stoi ?!

Mowiac, ze "nic w tym nie ma" - uzurpujesz sobie wiedze, ktorej posiadac zwyczajnie - nie mozesz !

To co z pewnoscia - MOZESZ, to NIE lapac idei, jaka za tym stoi, a ja ze swojej strony niczym nie

jestem zobowiazany, aby Ci ja lopatologicznie - wyluszczac !

Krytykujesz cos, czego NIE rozumiesz !

Pzdr

Dudivan

Druga dupa jest mi niezmiernie potrzebna, aby porozmawiać z tobą na odpowiednim poziomie.

Arsen

"Mowiac, ze "nic w tym nie ma" - uzurpujesz sobie wiedze, ktorej posiadac zwyczajnie - nie mozesz !"

Dokładnie nie mogę!

Teraz mi to właśnie niechcący łopatologicznie wyjaśniłeś

Tak więc znowu się zgadzamy.

Trzymaj się i miłej zabawy na forum.

Kurt Dupel, 31 Lip 2006, 11:50

>Druga dupa jest mi niezmiernie potrzebna, aby porozmawiać z tobą na odpowiednim poziomie.

Ja ci radzę Kurt - niech ona porozmawia z twoją pierwszą dupą w atmosferze wzajemnego zrozumienia.

Zrozumieją się bez słów. LOL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.