Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kupić CD do amp 1803 Denona ?

fufu10

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam dvd denon 900 oraz amp 1803, mam zamiar do słuchania muzyki zakupić CD. Czy wogóle usłysze jakąś różnicę. Jezeli tak to jakie CD i czy kupić interkonekt analogowy ? Dodam że wszystko połączone mam kabelkami XLO ( najtańsze tej firmy) , a kolumny to Wharfedale Evo 20.

https://www.audiostereo.pl/topic/27238-jakie-kupi%C4%87-cd-do-amp-1803-denona/

Witam Cię,

różnica jakościowa pomiędzy odtwarzaczem DVD a nawet najprostszym odtwarzaczem CD będzie słyszalna. Sugeruję zwrócić uwagę na najnowszą serię odtwarzaczy CD firmy DENON DCD-700AE oraz DCD-1500AE. Oczywiście odtwarzacz podłącz do amplitunera dobrym przewodem analogowym. Proponuję wyłącznie odsłuch porównawczy !!!

Denon AVR-1803? czyli amplituner do kina domowego... słuchałem go kiedyś, jak na AV nawet przyzwoicie brzmiał, ale jeśli będziesz chciał ewoluować w kierunku lepszego dźwięku, to czeka Cię zakup dedykowanego wzmacniacza stereo - przerabiałem ten temat osobiście

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.