Skocz do zawartości
IGNORED

jaki następca dla dvd Denon2800mk2?

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Mam 2800mk2. Projektor (w piątek powinien dotrzeć Z4). Połączenie component. Wybierając wśród ofert dvdków w cenie 1zł-2500zł - warto wymienić na coś innego? 2910? 1920? o 3910 nawet nie myślę ;))

po prostu interesuje mnie czy jest sens inwestować z 1,5K w nowsze dvd (zakładając, że ten sprzedam za kilkaset pln) plus kilkaset złotych w kabel hdmi... czy lepiej jeszcze jakis czas pozostać przy 2800mk2 i componencie (nota bene całkiem niezłym jakościowo kabelku - miałem okazję ostatnio porównywać obraz z innym componentem...)

Czy ktoś ma jakieś przemyślenia?

coś dopiszę - wkurzając co niekórych, że tyle tu wpisuję ;)))

Jakie najistotniejsze różnice w jakości OBRAZU można zauważyć między Denonem 1920 a 2910 przy połączeniu HDMi?

a propos mojego zapytania o różnice między 2910 a 1920... jesli mogę zakupić 1920 za powiedzmy 1000zł to czy jest sens płacić ok. 1800-1900 za 2910? chodzi mi o to, co w sensie jakości obrazu (a również i dźwięku ale tylko w kinie domowym - nie stereo hi-fi) otrzymam dokładając tyle co dobry 12metrowy kabel HDMI (a taki będę potrzebował niestety ;-(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.