Skocz do zawartości
IGNORED

szukam ludzi z ostrowa wlkp

darekdj21

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się składa, że mieszkam w Ostrowie i również poszukuje osób zajmjącą się tematyka DIY audio. W najblższym czasie można by zorganizować jakieś wspólne odsłuchy ludzi z okolicy (miejscem do spotkania może być OCK, MDK bądź Dom Nauczyciela). Jeśli są jacys chętni niech wpisują terminy im odpowidające oraz sprzęt jakim dysponują. Osobiście mogę udostępnić wzmacniacz DIY, a sam chętnie mam ochote posłuchać analogowych płyt :)

A co ciekawego złozyłeś ? ja narazie jeszcze nie do końca skończyłem kolumienki na wzór esa onsinato 2000 tylko na niskobudrzetowych głośnikach tesli graja w miare chodź czego mozna się spodziewać po głośnikach za 30 zł jak będe miał fotki gotowych to wrzuce na forum

Jest to trazystorowa końcówka oparta na podwójnej parce bipolarów - 2SA1941/2SC5198. Schemat opracował mój kolega, a pomysł zrodził się sam. W symulacjach wzmaniacz wypada bardzo dobrze, lecz nie mamy możliwości odsłuchania go z porządnych źródłem i z dobrymi przetwornikami. Czekamy na chętnych... A może by tak kolega tomant przyjechałby w odwiedziny do sowich znajomych, że swoimi "gratami"?:D

ja narazie wzmacniacza zadnego nie zrobiłem zaczołem kiedys robić przedwzmacniacz na lampach ale jakoś to mnie nie ciągnie, nie mam do tego cierpliwości. Ostatnio szukałem książek na temat budowy zespołów głośnikowych żeby jakoś się teoretycznie podszkolić ale nic nie znalazłem.

wzrucam fotke moich kolumienek diy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.