Skocz do zawartości
IGNORED

tanie 20cm co polecacie

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

A ja tam nie wiem od czego ten DF jest zależny. Ale duży to jest zwykle we wzmacniaczach estradowych. No i w Yamaha.

Co prawda ten gostek w wątku o gainclone to tak pyskuje na LM3875 - czyli tę wersje słabszą. LM3886 jest mocniejszy a jest jeszcze LM4702 zawierający dwa LM3875 które mozna mostkować do jednego kanału.

senicz, 11 Sie 2006, 13:10

nfb - czyli przężenie zwrotne? Ale w LMach chyba sa już wbudowane lokalne sprzężenia, bo podobno globalne o dużej głebokości daje jakieś duże zniekształcenie (TIM - jeśli niczego nie pokręciłem).

df zalezy od wielkosci nfb obejmujacej stopien koncowy. Co co tim to wszystko zalezy od pasma w otwartej petli dla duzych mocy. Jesli jest na poziomie 1k i mnie to duze tim jesli na poziomie 20-40k to tim sa niezauwazalne dla pasma audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.