Skocz do zawartości
IGNORED

megazestaw do KD i HI-FI

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

popuśćmy wodze fantazji.... gdybyście mieli powiedzmy 20-25 tys. i jedyne co mielibyście dokupić do wymarzonego kina domowego to zestaw kolumn, kable, odtwarzacz DVD, odtwarzacz CD i amplituner (ew. końcówki mocy albo inne rozwiązanie nagłaśniające)... to co by to było? celem byłoby zbudowawnie systemu, który dobrze radzi sobie w KD ale też nie rani ucha audiofila i jakością brzmienia konkuruje z zestawami hi-fi za powiedzmy 15-20tys. ;-))

jakie typy?

https://www.audiostereo.pl/topic/27522-megazestaw-do-kd-i-hi-fi/

myślę, że Twoje wodze nie zostały do końca popuszczone. Sam projektor do kina domowego (projektor cyfrowy) może kosztować w/w kwotęi nawet wielokrotnie więcej. I chyba pisząc o 25 tys. zł za cały sprzęt (oprócz projektora) ranisz uszy audiofili. "Ich" sprzęt to jest wydatek rzędu kilkuset tysięcy złotych i na taki za 25 nie spojrzą:-))). Nie chcę zarzucać Ciebie przykładami, ale pamiętam jak ubezpieczałem (pracuję w tej branży) TV plazmowy na czas promocji w MM za kwotę 199 000 zł!!!!???? Pamiętam również jak przy okazji Świąt Bożego Narodzenia 2005w TVN 24 jakiś gość chwalił się, że najdroższy zestaw KD sprzedali za 700 000 zł.???? Nawet nie chcę wiedzieć co w nim jest, bo mogę nie zrozumieć.

Konkludując - jak puszczać wodze to na całego:-))) Pozdrawiam i miłego dłuuugiego weekendu.

A'propos czy masz już program do kalibracji Z4 w Palu?

Myślę że za tą kwote mógłby konkurować ze stereo za max 15 tys. Jeśli chodzi o mnie to końówka 1075 rotela+ pre+dvd tej firmy(design) lub kombinacja primare jak u zyzia stykłaby mi na długo. Do tego moje CD i sub b&w asw 600. Kolumny- zostaje przy avance.

hihi... od razu wiedziałem, że zjawi się ktoś kto mi napisze, że za 25tys to można waciki kupić... ale serio - ilu spośród nas wyda więcej bez obawy rozwodu i miny płaczącyh dziatek, które nie dostaną nowych tenisówek na lato? ;-))))

Ja mniej wiecej wydalem tyle...okolo 20-22k..ale to bylo z 2 albo ponad 2 lata temu...i to nie liczac cd.. z twojego postu..tylko kolumny/sub/dvd/amp.(oczywiscie nie za jednym razem i sprzet ten zastepowal inny)..i znajac kilku entuzjastow audio z mojego otoczenia...mysle ze by przemilczeli to :)...nawiasem mowiac..jest to srednia polka..a przynajmniej byla..nawet patrzac na oferte samego denona.

detale w profilu.

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.