Skocz do zawartości
IGNORED

Instrukcja do Yamahy RX-V 559

dawid_balck

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...

Witam.Mam na CD instrukcję po polsku do RX-V 450.Stosowałem ją do mojego RX-V 457 i prawie to samo w porównaniu z orginałem angielskim.A RXV 457 to prawie to samo co 459,więc 559 też.Jeżeli będzie bardzo potrzebna to wyślę CD.Cała zajmuje 66Mb,więc problem przesłać pocztą.Pojedyńcze strony mogę przesłać mailem,proszę tylko napisać na PW ,o jakie nastawy chodzi.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

dzięki za szczere chęci ale widziałem instr. po pol do 457 i niestety nie pokrywa się do końca z 559 bo ma już zupełnie inny pilot guziki na amplim naszczęście oznaczenia pozostają te same :-)

ale niestety nie znalazłem tam nic o takich ustawieniach jakich w 457 niema, czyli o podłączeniu np. iPod-a.

Szukałem również na allegro i tam wszytstkie instr. są do ampli z końcówką 7 a jeszcze nie ani razu nie widziałem instrukcji po polsku do ampliego z końcówką 9 a szkoda :-(

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.