Skocz do zawartości
IGNORED

ILU MODERATORÓW?

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

>foxbat

Wlasciwie, dla przyzwoitosci, nalezaloby Jazza zapytac, czy wyraza zgode na taka "denuncjacje",

ale poniewaz nie mial nic "na przeciwko" publikacji, a i z samych zdjec to jasno wynika, to :

Na trzecim zdjeciu z samej imprezy (autorstwa Fr@ntz-a), to ten z lewej, wreczajacy Lukarowi tuner.

Na moim zdjeciu, tuz nad Jozwa w roli Serafina, to ten obok "diabolicznego " Guttena ! :)

Na pytanie zdeziego jak zostać M odpowiadam - nie wiem samo wyszło. Oczywiście jest to dobry temat żeby sobie o czymś popisać co wielu z ochotą czyni - nie ma innych celów spożytkowania tej energii? Bez moderatorów źle, z moderatorami źle, kaczyński zły, tusk zły, kwaśniewski zły itepe. A może Panowie jakieś konkrety a nie tylko olaboga, moderatory, co to będzie,co to będzie. Po owocach ich poznacie. A tu w paru miejscach pojawiły się Mki przy nickach i wielki lament. Na przykład : "moderacja jest zła bo nie ja zostałem moderatorem"

AL, ten z rozwiana, od jazdy w BMW, czuprynka? :D Eeeeeeeeeee a ja myslalem ze to jakis playboy jest...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>foxbat

>"...a ja myslalem ze to jakis playboy jest..."

A nie wyglada na ex-kluzywnego playboya ?!

Uwazasz ze taki Fabio czy inny Robert Plant - przystojniejsi ?

Taka Paris Hilton ponoc, bez przerwy do niego wydzwania, blagajac Go o spotkanie !

Nie mowiac juz o Eltonie Johnie !

Jazz is cool ! :)

jacch, 16 Sie 2006, 00:54

>A czy wśród moderatorów są kobiety

No jak, M to M a nie K :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxba

A mówił, że odmówił :-(

Obiecywał publicznie, że bedzie mioderował, a nie cennzurował.

Może nadal o Mac-amp, będzie mozna pisać "krytycznie" i "kontrowersyjnie"? :-)

---------------------

zdezintegrowany_3PO

Przepraszam za podanie nieaktualnej indormacji.

Pozdrawiam Naszych i Waszych :-)

i Pana marynarza, M-gutka również :-)

jacch, 16 Sie 2006, 01:16

>I wszystkie latajom?

no latajom latajom... wlasnie z akcentem na m :)

saczek_XTRM, 15 Sie 2006, 22:30

Cieszę się, że masz świadomość jak to jest moderować grono nieokiełznanych temperamentów.

To co się tutaj dzieje nie jest Ci do końca obojętne.

Najłatwiej wygłaszać sądy, ubolewać, trolować. Tak jest najwygodniej i najzabawniej, prawda ?

Mówią, że spadek poziomu to cena popularności forum. Pewnie tak. A jak jest gdzie indziej ?

Moderowanie nie jest przyjemne, ani owocne. Jak trzeba to się to robi i tyle. (Swoją droga ale masz o tym pojęcie ;) Zabawę mają jedynie ci co piszą/trolują wciąż i jedynie dla draki, i ci co to czytają. /Taka forma rozrywki intelektualnej./ Jedyna korzyść z takiego pisania, że śmiech to zdrowie.

Pozdr.

>>andrea29

>To co się tutaj dzieje nie jest Ci do końca obojętne.

No nie jest, w końcu uczestniczę w forumowym życiu, ale już sporo się nauczyłem (czyt. tutaj przeżyłem) i przyzwyczaiłem

>Najłatwiej wygłaszać sądy, ubolewać, trolować. Tak jest najwygodniej i najzabawniej, prawda ?

>Mówią, że spadek poziomu to cena popularności forum. Pewnie tak. A jak jest gdzie indziej ?

eeee no z tym to przesadziłeś! spójrz na diyaudio.com. Jest popularne? TAK. Są trole? NIE. Po prostu taka mentalność naszego narodu i ot tyle.

Jakby to skomentował dzisiaj FOXBAT ----> :) tak i ja zrobię ;))

R.u.s.t, 16 Sie 2006, 02:05

R.u.s.t, jak będziesz niegrzeczny, Lukar załatwi Ci (bez pytania o zgodę) taki czarny, mały kwadracik przy nicku... :))

I zobaczymy jak się będziesz przed bracią forumową głupio tłumaczył, że "ja nie chciałem, to bez mojej zgody", itp. bzdury :)

Wszelako pozdrawiam i nie trolujmy już, ok. ?

>R.u.s.t

>"Sądzisz, że "Absolut" sprzyja Nocnemu Czuwaniu? :-)

Jak najbardziej ! :)

Szczegolnie : Absolute Sex, Currant i Mandarine !

Zalaczam tez Straz Nocna (jak sie dobrze przypatrzysz, rozpoznasz andrea29 ! :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-12189-100007663 1170298294_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.