Skocz do zawartości
IGNORED

poszukuje snowboardu

stmaniak

Rekomendowane odpowiedzi

witam

chce kupic deske snowboardowa wraz z wiazaniami (miekkimi) w dobrej cenie. sledze allegro ale niestety nic sie nie trafia.

moge wydac na komplet ok 350 zł.

moze ktos z forum ma cos ciekawego i chetnie sie pozbedzie.

acha, długosc ok 150-160

https://www.audiostereo.pl/topic/27598-poszukuje-snowboardu/

Witam!

Jeśli szukasz czegoś na początek (do nauki) to rozejrzyj się na giełdach sprzętu sportowego. Jednak na tą chwilę może być jeszcze za wcześnie na duży i atrakcyjny wybór. W tej cenie pozostaje Tobie wyłącznie rynek wtórny, choć w wielu dobrych sklepach można w tej chwili dobry sprzęt wyjąć po bardzo atrakcyjnych cenach. Pytanie tylko czy warto. Jeśli się uczysz jeździć to moim zdaniem szkoda katować nową deskę, ale jeśli już wiesz czego chcesz to polecam tam skierować swoje kroki. Ja pierwszą deskę w podobnej cenie kupiłem na giełdzie. Cud to to nie był, ale nauczyłem się na niej i później kupiłem nowy zestaw. Zaglądaj też na allegro. Ale polecam też zajrzenie na www.snowboard.pl bo to dość aktywne nawet o tej porze forum i tam znajdziesz ogłoszenia, i możesz też zapytać klubowiczów może coś będą mieli na zbyciu.

Pozdrodeska

no ja osobiscie nie jezdze na desce .. ale jesli wiesz co chcesz .. tak mniej wiecej ..

to polecam allegro .. kolega zakupil ..i jest zadowolony ...

no tylk ozalezy od wiazan ile wazy i ile za paczke :P ale to chyba juz mniej istotne .. :]

koniecznie allegro .. poporstu wymiary waga .. i rodzaj wiazan .. ze zdjecia duzo zobaczysz .. no chyab ze cos z wiazaniami bedzie nie tak ..ale watpie .. ludzie zmieniaja szybko spzrety ... wiec na bank na allegro cos dorwiesz .. poszperaj wiecej ... i poczekaj jeszcze troszke .. pzred zima stanieja .. wejda nowe wzorce .. to te stare beda tansze .. :]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

e .. lubelskie to tam gdzie lublin .. .wojek mowil ze sa tam takie gieldy .. pchle targi .. nie znam szczegolow .. i ludzie spzredaja co maja .. od rowerow . .po .. motory .. meble itp itd .. tak ..w stylu angielskich carbootow .. mzoe warto sie rozejrzec za czyms takim .. nie wim dokladnie co i jka ..

ale . .polecam..

no i allegro :] do zimy bedzie wiecej ofert . .a sniegu i tak na lekarstwo :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.