Skocz do zawartości
IGNORED

Wniosek o samorozwiązanie audiostereo.pl

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

Co za skonczony KRETYN , majdruje przy forum tymi swoimi niezgrabnymi lapami,

i zamienia slowa napisane DUZYMI literami, na - male !

Moze by sobie zwalil konia, jesli juz nie ma co z RENCAMI robic !!!

>graaf

>dzięki za pozostawienie resztki złudzeń VBQ, dobra z Ciebie dusza, co ja mówię???!!! NAJLEPSZA!

No, z Tym, to sie moge po raz pierwszy Calkowicie z Toba - zgodzic, graaf ! :))

Pozdrawiam ! :)

"No to maly konkurs : kto sie pierwszy domysli na jakiej ZASADZIE to - dziala ?!"

TO, ma murarskie dłonie :-)

TO, nie jest na Liście Dziewięciu :-)

TO nie jest skandal :-)

TO jest Wersja Oficjalna :-)

Pozdrawiam

"odwróć Tabelę, Bocznica na Czele" :-)

Panowie rewolucjoniśći z B2 ,w ten sposób to co najwyżej zwiększyliście pobór mocy serwera Lucara o 5Wat w godzinach szczytu-rewolucja to nie Quizy i deklamacje ,barwne stroje i fotki.Panowie-z B2- rewolucja to pot i krew albo odwrotnie, zdaje sie sztandary i zdajesie honor-dobrze nie pamiętam ,aaaa jeszcze NARÓD.A tego nie widzę.Więc jak już nie macie czasu na poważne ruchy a co najwyżęj pozostają wam ruchy frykcyjne o tej porze to przynajmniej skłońcie QUBRICA żęby co godzine wydawał takie EEEEEEEE,eeeeeeeeeee,EEEEEEEEEE,eeeeeee.To przynajmniej Lucara i jego konfidentów będzię trzymało w szachu.

>muls

Tu, dokonuje sie przede wszystkim Wirtualna Rewolucja - MENTALNA, nie fizyczna !

Pot uznaje wylacznie w - saunie !

A na krew poczekajmy jeszcze troche, Moderatorzy nie oglosili jeszcze, co - proponuja !

...pannie Czesiu...nie nie nie...to nie Ten...to muls...jego nie...cierpliwosci !...

Rozumiem -to możę Lucarowi chociaz po tych Watach w godzinach szczytowania.Z trzeciej strony wszystko można znieść ,nawet te pierdolniki- ale nie mozna strzymać oczekiwania na każdą decyzję.TU trzeba zarząd komisaryczny z dwoma komisarzami-jeden od nurtu głownego a drugi brzegowego.

- Wczoraj dzwonił do Heńka ojciec z domu. Prosił go żeby Heniek przestał pić, żeby coś zaoszczędził. A Heniek, znasz go, zaczął tak ojcu bluzgać, że się zdenerwował ten, co kontroluje te rozmowy telefoniczne. Włączył się i mówi : "- Ty skurw...ynie, jak nie przestaniesz bluzgać tatusiowi, to cię tak spałuję, że cię rodzony ojciec nie pozna!!"

- Hehe, patrz no... Obcy człowiek, a ma serce...

Tak sobie usiluje uzmyslowic i wczuc sie w mentalnosc co poniektorych na audiostereo,

w mentalnosc panujaca w ich domach rodzinnych i wciaz mysl moja krazy pomiedzy

atmosfera i mentalnoscia panujaca w - milicji, SB, czy tych co kontrolowali i rozlaczali

rozmowy w STANIE WOJENNYM !

"stosujesz te no te hmmm...... specjalne pasze czy jakoś?"

graaf, tak jak wszędzie nie posmarujesz to nie pojedziesz;)

Zrozumiałem to kilka tygodni temu i przytyłem 3kilo:))

Koksy są dla cieniasów.

Pozdrawiam

a z czwartej strony" żółty" to brzmi dumnie i rozjaśnia stronę.Chyba poproszę o dożywotni żółty.TYlko że nie wiem co będzie za 36 lat z facetem czytającym te wpisy w muzeum walki ( tytuł dowolny) bo do tego czasu kolor się chyba nie utrzyma-chyba zblaknie -co?

VaBanQue

Rozmowy telefoniczne, jak i inne sposoby komunikacji pomiędzy Obywatelami (snail mail czy "tajne zebrania"), były kontrolowane również przed Stanem W.

Po i obecnie również :-)

Nie tylko na Pocztach Głównych czy w Firmach Tele, są pokoiki Osobników na Etatach

Pewnych Sił :-)

Temat Wielkiego Ucha, był opisany na Forum.

Zainteresowanie "Podglądactwem", występuje (i występowało) nie tylko w Dyktaturach :-(

Cenzura (i autocenzura) w polskich mediach, jest przykładowo znacznie bardziej "zaawansowana", niż, przykładowo, u sąsiadów:

Czechów czy Niemców.

Co jest łatwe do zweryfikowania :-)

k

Wniosek o samorozwiązanie się audiostereo.pl, jest dość kontrowersyjny :-)

Wniusek o samorozwiązanie się Cenzorów audiostereo.pl, uważam za oczywisty :-)

Trzeba nie mieć........., zeby "podgląać" Obywateli :-)

"Podglądactwo" nie ma chyba nic wspólnego z audiofilizmem? :-)

Apropos "porządku":

ładnie to ujął Pan Bohdan Butenko w swojej ilustracji, podpisanej - "cały dom na mojej glowie" :-)

Pozdrawiam

>muls

A cos Ty sie tak, do tego zoltego przyczepil !

A czerwony nie piekniejszy ?

Jak krew, jak nasza flaga !

Zalatw sobie pare nickow, to bedziesz

mial i czerwony i zolty !

A przy kazdym wpisie domagaj sie :

Zupelnie Swiezych Kolorow ! :)

>R.u.s.t

No to mamy nowe kategorie kolegow na Audiostereo :

Audiofile-podgladacze

Audiofile-Wielkie-Czerwone-Uszy

(to Ci co do podsluchiwania uzywaja niewygodnych

sluchawek, a i sprezyna najwyrazniej nazbyt uciska

im muzgi !)

A nie masz gdzies tej ilustracji Butenki ?! :)

VaBanQue

Może po najbiższym Audio Szopka, Cenzorzy zapoznają się z najnowszą aparaturą i po kilku prelekcjach, kursach dopasują te Wielkie Ucho do swojego Głównego Życiowego Zainteresowania :-)

A Uszy nadal pozostaną Czerwone :-)

"A nie masz gdzies tej ilustracji Butenki ?! :)"

nie mam :-(

B.B., ilustraował (m. in.) ksiąążki Adama Bahdaja.

W jednej z nich ("Wakacje z duchami"?), była iluistracja Pani, która miała ten dom na głowie :-)

W "Penthausie", jest też sporo rysunków, na Aktualny temat:

serie - UFO, polittycy, indyki, sąsiedzi,...

Kreska i pomysły, co najmniej Mleczki :-)

Pozdrawiam

jeszcze z Wolności :-)

przecież nie będę robił dobrym ludziom przykrośći.Wśród ONYCH na pewno jest z trzech-czterech porządnych facetów (statystyka).Oni wymyślili, a ja udaję żę to działa-że to nie kaczka dziwaczka ale porządna systemowa sprawa.Oni się cieszą a ja się nie martwie.To na dzisiejsze czasy bardzo dużo.Chociaz myślałem o nicku-taki np kroczek mozna by potem mały kroczek, duży kroczek etc -no ,rozwojowy jest.A ty nie lekcewaz kolorów.Jaka flaga taki NAROD ( piszę z dUzej bo czasami naród się burzy).

-

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.