Skocz do zawartości
IGNORED

Wniosek o samorozwiązanie audiostereo.pl

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

Re: jar1, 24 Sie 2006, 16:38

>>garaf, kurna nie wnerwiaj mnie. To ja napiasłem przedtem że graaf to jedno z ciekawszych zjawisk

>na tym forum ostatnimi czasy (bo moderatorzy twierdzili, że całe forum zeszło na psy) a Ty tutaj

>takie bździctwa wygadujesz!! :-))

>Zakładaj szybko ŻULTY czepek, popraw pampersy z bryczesami i nie wal sie juz tym rondelkiem po

>głowie ! :-))

a ja zawsze konekwentnie uważam i uważałem, że jar1 to jedno z najciekawszych zjawisk na tym forum wszystkimi czasy!! :-D

popieram nawet wątki o onanizmie i inteligencji (pracującej)!

choć jeśli Lukar uzna, że go denerwują to Jego prawo je ciachnąć bo bądź co bądź w regulaminie jest napisane: "na tym forum nie dyskutujemy o filozofii" czy jakoś tak :-)

pampersa poprawiłem, rondelek odstawiłem

pozdrawiam

graaf

>JA jestem Wielkim Manipulatorem ;-)

Oczywiśćie. Możesz doskonale radzic sobie sam z tym całym g..... Nie pracuj za innych ! :-) Oni tylko przypisuja sobie Twoje zasługi !

Gratrulacje z powodu historycznego wydarzenia!

Kaim pobiło dzisiaj swój dotychczasowy rekord uczestnictwa na forum-17 osób (poprzednio chyba w kwietniu 12).

Swoja drogą, poczytałem sobie trochę wpisów kolegów, których tutaj postrzega się jako niewyparzone gęby. Toż poznać nie można! Jacy to poukładani, kulturalni i pragmatyczni ludzie.

Mam wrażenie, że tam jest wolny etat Arsena Lupina.

Wracając do tematu. Ja, jeżeli nie akceptuję zasad danej grupy i jestem w wyraznej mniejszości, to wynoszę się do innej, która wyznaje zasady akceptowalne przeze mnie. "-Co tu bede tak sam siedział"- pamiętacie Pazurę?

Chyba, że chodzi o co innego...Tu widownia jest ogromna. Świecić światłem odbitym mozna dalej. Rzezbienie nocą w korze akacji, w świetle małych lampeczek, może nieść świadomość niespełnienia twórczego dla umysłów bardziej niespokojnych... Może stąd te akordowe wpisy przesiąknięte troską o los społeczności, która coraz wyrazniej daje do zrozumienia, że tej troski tak na prawde nie chce.

Szczerze życzliwy dla całej inicjatywy Kaim, choć z coraz większym trudem czytający wypowiedzi niektórych jego delegatów na audiostereo.

stefanB

P.s. Co to się stało, że zaraz po pierwszym dzisiaj u nas wpisie o kaim, ono zniknęło? Nieżyczliwi mówią o małym sprzątanku na przyjęcie niespodziewanych gości, ale ja w to nie wierzę!

Chyba od zawsze bylem - IDEALISTA !

Zawsze uwazalem, ze WSZYSCY ludzie sa - BRACMI !

Z kompletnym IDIOTA usilowalem rozmawiac jak z - SOKRATESEM !

Ale chyba sie wkrotce z tego - WYLECZE ! :)

Z prawdziwej MALPY nigdy nie powstanie - CZLOWIEK ! :)

W tej naszej dyskusji WOGOLE nie widze scierania sie IDEI !

To tylko sprzeczka - INTELIGENTNYCH, SWIATLYCH i OTWARTYCH Ludzi,

z - MALYMI, ZAKOMPLEKSIONYMI - KRETYNKAMI, CWIERC- i POL- INTELIGENTAMI !

Nie ma polaryzacji - IDEII !

Jest tylko wyrazna polaryzacja wsrod Ludzi !

Po jednej stronie Ludzie tacy jak : Peter Daniel, gutekbull, jar1, dudivan, qb_1, rekin, netboy, Piotr Ryka etc.

a po drugiej : Lukar, Gustaw, Leszek i inne pit-dogi podworzowe !

Zglaszam propozycje : :

Wobec zniszczenia KLUBU "ZAPLUTYCH INTELIGENTOW" (tow, Wladyslaw Gomulka "Wieslaw")

Proponuje ROZDZIELENIE Audiostereo na 2 KLUBY (klasy) :

Klase 1A - dla "wielmozy" - Lukara i innych "inteligentnych inaczej" !

oraz : Klase 2B - do ktorej sami sie dobierzemy i ktora - ZAPEWNIAM :

NIE BEDZIE MIALA ZADNYCH KLOPOTOW Z WZAJEMNYM DOGADYWANIEM SIE !

Wydaje mi sie bowiem, iz dalsza TAKA "koegzystencja" (matwy z topielcem) - NIE MA ZADNEGO SENSU !

"Hello, Huston, WE HAVE NO PROBLEMS !!!

Oooo! Kukułka! ;-)

Przepraszam, za ten okrutny żart ale nie mogłem się powstrzymać ;-) liczę jednak że jako człowiek OTWARTY wybaczysz PÓŁ-INTELIGENTOWI ;-)

A tak bardziej na serio to chyba czytasz po łebkach albo masz problemy z inteligencja emocjonalną ;-) Powoli krystalizuje się pewien model dla tego forum będący kompromisem pomiędzy różnymi ideami. A takie "dokładanie do pieca" i obrażanie ludzi w niczym nie pomaga.

>lolo

>"Powoli krystalizuje się pewien model dla tego forum będący kompromisem pomiędzy różnymi ideami."

Oj tak tak, ten Arsen rzeczywiscie - przesadza i taki jakis emocjonalnie niezrownowazony !

Bylbym, za dozywotnim banem dla - dziada !

Jednak co do zdania ktore napisales, mam 2 obiekcje ! :

Po pierwsze : GOWNO jest cialem amorficznym i nie krystalizuje sie !

Po drugie, tu musze zgodzic sie z Arsenem, - NIE WIDZE TU ZADNYCH - IDEI !

A ja jestem przeciwko banowi dla Arsena natomiast jestem za banem dla Ciebie. Bynajmniej nie z powodu tego co piszesz, ale tego samego dla którego Kubri świeci się na czerwono.

jar1

W takim razie jeszcze poczekam ;-) Ale jakoś trudno mi w to uwierzyć.

Poza tym BBT musiałby być UNIKALNY, ergo nie podobny do ŻADNEGO uczestnika forum. A to jeszcze mniej prawdopodobne.

Cała władza w ręce Rad!

Widze że niektórym słońce na głowy bije :) Nawet bym wygrzebał jakieś stare wątki w których te same osoby które dzisiaj tak biadolą BŁAGALY o moderację, ale troche mi się nie chce ;)

stefanB

"-Co tu bede tak sam siedział"- pamiętacie Pazurę?"

My, R.u.s.t, pamiętamy :-)

"Świecić światłem odbitym mozna dalej."

"Rzezbienie nocą w korze akacji, w świetle małych lampeczek, może nieść świadomość niespełnienia twórczego dla umysłów bardziej niespokojnych... "

"Może stąd te akordowe wpisy przesiąknięte troską o los społeczności, która coraz wyrazniej daje do zrozumienia, że tej troski tak na prawde nie chce."

W których filmach Wielki Aktor P. , wygłosił powyższe mono-lagi? :-)

Pozdrawiam fana polskiego kina

jar1, 24 Sie 2006, 16:22

Lolo to tzw. figurant. Jak dajmy na to - Wałęsa. Przesadzają go przez płot i już jest ich. A po kilkunastu latach kiedy robi się niewygodny spuszczają z pradem historii. A smrodek niedoszłego organizatora zamachu stanu sie za nim ciągnie.

Coś jak marionetka. Lolo też wydaje się dziwnie związany z polityką - jak to On kiedyś o sobie napisał "przyczajony tygrys ukryty ćwok"???.

PS. Muls napisz coś jeszcze. Dobrze się bawię czytając twoje wpisy, w których usiłujesz udawać geniusza o przenikliwym umyśle. Ta zółta kartka naprawdę do ciebie pasuje:)))

Zniknął pewien watek :-)

Moderator X, z pewnością ceni sobie twórczość tego pisarza.

Te okreslenie Ojca Wątku, skierowane do adwesarza, nie było zbyt fortunne i eleganckie, ale żeby zaraz "ciąć"all wątek?

>lolo

Zrobisz jak bedziesz - uwazal !

Ale jesli sie na to zdecydujesz, do doprawdy udowodnicie, tylko, ze jestescie banda gowniazy bawiacych sie WLASNYMI odchodami !

Zostawcie to, nie macie GLOWY do tego ! Tylko udajecie - DOROSLYCH !

Niedlugo, od takiego medrkowania, juz zupelnie nie bedziecie wiedzieli KTO jest KTO i kim SAMI - jestescie !

W ciagu 10 min. moge wejsc na to forum pod 20-stoma roznymi nickami, a potem pod kolejnymi 20-stoma,

a zrobie to tak, ze NIGDY nie zorietujecie sie, ze to - ja ! Wszystkie poprzednie bany, praktycznie to ja sam sobie

dawalem , przyznajac sie i ujawniajac wszystkie moje nicki ! ALUZJU NIE PONIALI ?!

BEDE NA TYM FORUM, KIEDY TYLKO BEDE CHCIAL I JAK DLUGO BEDE CHCIAL !

Calkowicie sie odkrylem, wyjasnilem swoje poprzednie motywy, zrezygnowalem z uzywania wielu nickow,

i czego, do k**wy nedzy jeszcze chcecie - BANDO PATALACHOW !

WOJNA czy POKOJ ?!

BanBan - tak stary nick,a tak trafny! Jestem pełen podziwu, co jeszcze masz w zanadrzu?

Jedno mi się nie podoba - stajesz się wulagarny. Ale niestety i tak nie czytam już twoich wpisów :-)

BanBanTulipan, 24 Sie 2006, 19:54

Zauważ, że ich jest kilku. Ty sam ze sobą nieraz nie mozesz sie pewno dogadać a co dopiero z 20 stoma !

Lolo obiecał, że wkrótce poda ustalenia. Zobaczymy. Dobrze by było, gdyby podał termin, kiedy to nastapi. Bo na razie nawet tego nikt nie okreslił.

Nie podam żadnej daty, ani godziny i nie napierajcie na mnie. W zasadzie to nie wiem po co wogóle to robię? W każdym razie nie po to aby ktoś sobie mną mordę wycierał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.