Skocz do zawartości
IGNORED

Kto zamknal watek : Czemu zniszczono w..

VaBanQue

Rekomendowane odpowiedzi

>Karmaj

Ja juz tez powoli od tego - glupieje !

Moglbym przysiac, ze jakis czas temu watek : "My z Klasy II-B..." - zniknal !

Teraz - jest i to nawet - otwarty !!!

Wciaz nie widze np. : "Klubu Najzajadlejszych Inteligentow" czy "Atopos Fan Club" !

Zaden z Moderatorow nie odezwal sie slowem - DLACZEGO je - ZNISZCZONO !

Dwa inne watki : "Kto zniszczyl..." i " Dlaczego znowu zniszczono..." zostaly - ZAMKNIETE !

(BEZ udzielenia odpowiedzi na zawarte w nich - pytania !)

VBQ, myśle, że M mają niezły ubaw;)

Zamiast skupic sie na rzeczach ISTOTNYCH, skupileś sie na kaprysach M.

Proponuję przejsć nad tymi wszystkimi dewastacjami do porzadku dziennego i robić SWOJE.

Przecie nie jesteś na forum po to, żeby sie miotać?;)

No to pogadajmy o dobrym stereo...bardziej dla zmysłów, czy dla ducha?

Pozdrawiam

>lancaster

Naprawde uwazasz iz CALKOWITA NIEKOMUNIKATYWNOSC - WSZYSTKICH Moderatorow - Takiego Forum, jest rzecza zupelnie

nieistotna i pozbawiona znaczenia ?! Myslisz, ze maja niezly ubaw i przechodzisz do porzadku nad ich "kaprysami" ?!

Ja nie przejde do porzadku nad ich "DEWASTACJAMI" poniewaz nie traktuje Tego forum, tylko jako - "dobry ubaw" !

Uwazam, ze dzieja sie tu rzeczy b. ciekawe, nie tylko czysto - praktyczne, czy - rozrywkowe ! Te rzeczy zyja swoim zyciem - wewnatrz roznych watkow,

i nie jest mi obojetne, czy stado pijanych malp wyposazonych w brzytwy bedzie czy nie bedzie - je dowolnie wycinac i usuwac !

Dla mnie one sa WSZYSTKIE - cenne i stanowia Nasza Historie ! TAKIE JAKIE SA, nie koniecznie dla jakichs, zawartych w nich bezcennych - tresci !

NAJPIERW zrobmy pozadek na forum !

Doprowadzmy do stanu w ktorym ZADNEGO postu (procz skrajnych wulgaryzmow) NIE BEDZIE WOLNO ZNISZCZYC, a dopiero pozniej,

bedziemy mogli sobie - SWOBODNIE porozmawiac !

Byc moze traktujesz rozmowy tutaj, czysto utylitarnie lub rozrywkowo ! JA - NIE !

Byc moze Tobie, jest wszystko jedno, czy cos czy nawet wszystko zostani - zniszcone ! MNIE - NIE !

Pozdrawiam

-> atopos, AL, BBT, VBQ i jak Ty się tam jeszcze naziesz w przyszłości...

Skoro masz problemy z widzeniem wątków na forum, to "trzeba iść do lekarza od oczów"...

A potem - pozwól, że zaproponuję Ci kolejnego specjalistę - powinieneś też złożyć wizytę "lekarzowi od problemów z łbem". I nie zapomnij wykupić w aptece tych śmiesznych kolorowych pigułek, które on Ci przepisze! No i oczywiście musisz je zażywać trzy razy dziennie, szczególnie zanim usiądziesz do komputera... Może przestaniesz wówczas mnożyc coraz bardziej kretyniczne wątki...

Dlugo sie zastanawialem, w jaki sposob sporzadzic - LISTE KOMPLETNYCH IDIOTOW - tego forum !

A Tu okazalo sie, ze nie trzeba NIC robic ! :))

Sami sie zwachuja i zbieraja w kupki !

Dzieki chlopaki ! Trzech juz mam ! Kto nastepny ?! Smialo - napierajcie !

Jak to trzech idiotów?? Przecież jest tu co najmniej czterech - atopos, Arsen Lupin, BanBanTulipan oraz VaBanQue...

Żenujące... ktoś aspirujący do miana "forumowego intelektualisty" nawet na palcach jednej ręki nie umie zliczyc...

->jacch

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Nie ma jutra bez komputra!!!... nawet na Syriuszu ;-D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A gdzie wasz ziomal - Leszek ?

Znowu swedzialo go czolko i poszedl trykac glowka w murek ?

Zaprzyjaznijcie sie z piterkorea, to oblatwi wam zupelnie nowe pulkule muzgowe,

latwiej bedzie sie nam gadalo !

Sciagnijcie tez jakis dobry soft do synchronizacji pulkul z telewizorem i kompem !

Inaczej - pozostaniecie idiotami !

>krzych

Nieudolnie, w sposob dzieciecy, kopiujesz innego forumowego kabotyna/bufona - Jazza !

Przepraszam za pytanie natury osobistej, ale czy twoj tata nie ma przypadkiem na imie - Karol ?

>krzych

ad 1. "Jestes jaki jestes", jak Michal Wisniewski z "Ich Troje" ?! :) Tak sobie wlasnie tez i pomyslalem ! :)

ad 2. Ufff ! Kamien spadl mi z serca ! Trudno by mi sie bylo pogodzic z faktem, ze dawnemu koledze przytrafilo sie TAKIE - nieszczescie !

VBQ, proszę jaki poruszający wpis:)

Nie jest mi wszystko jedno, czy i co M bedą wycinać.

Np. dlatego, że jak pewnie zauważyleś troche na forum bywam i lubię sobie poczytać.

Powinienem tego nie pisac, bo patrol M czuwa, ale co tam.

Wygląda na to, że jesteś jedyna osobą, której posty są usuwane NOTORYCZNIE.

Możesz byc pewien, że M mają niezły ubaw patrząc jak sie przy tej okazji miotasz.

Proponuję nie dawać wyrazu swemu oburzeniu, z agentami tak nie wygrasz;)

hihihi

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

spójrz na jozwę, jest wyraźnie zadowolony ze swojej roboty(rzadko goszczący na jego twarzy uśmiech):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>lancaster

Jestes chyba nie na biezaco !

Jozwa przestraszyl sie i prawdopodobnie prysnal za granice !

PS. Ja sie NIE miotam, to tylko taki sprytny KAMUFLAZ, zeby MYSLELI, ze sie miotam ! ;)

VBQ, proponuję z grubej rury pogadac o ISTOCIE BYTU(to nie filozofia, religia, ani polityka, te rzeczy to iluzje, a my pogadajmy o KONKRETACH:))), bo z tego co pamietam temat nie zostal wyczerpany!;)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.