Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny/wzmacniacz/karta muz.-do~400 zl

sel

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, jestem ciut "zielony" jezeli chodzi o audio dlatego postanowilem zasiegnac porady fachowcow :) Od dluzszego czasu moje creativy po prostu nie wystarczaja mi po tym jak zostalem uraczony dzwiekiem z prawdziwego zestawu audio. A mianowicie moje dotychczasowe analizy sa takie:

Karta muzyczna:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - 100 zl

lub

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - 170 zl

albo cos ewentualnie innego.

Wzmacniacz:

Tutaj czekam na wasze propozycje.

Kolumny:

Jak w wzmacniaczu :)

Prosilbym o ewentualne uwzglednienie cen karty muzycznej przy podawaniu wzmacniacza/kolumn, oczywiscie nie gra roli czy sprzet uzywany czy nowy. Karta muzyczna moze byc tez kupiona ewentualnie w przyszlosci a wiec 400 zl zostaloby na wzmacniacz + kolumny. Czekam na wszelkie sugestie :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/28293-kolumnywzmacniaczkarta-muz-do~400-zl/

sb live (foobar+kx drivers) + Unitra WS 304S + satelitki z zestawu tonsila sub sat 1.1 (ale bez subwoofera!) - gra taki zestaw bardzo dobrze.

Ewentualnie inne kolumny w zaleznosci o wielkosci pokoju.

Polecam wyszukanie przez wyszukiwarkę haseł: "Kolumny do zł" "Wzmacniacz do zł" "Karta"

Jeśli zdecydujesz się na kartę z rodziny SoundBlaster dokładnie patrz na model. W tej samej rodzinie (np Audigy 2) niektóre są ok a inne są lipne. Ceną wiele się nie różnią. Creative zrobiło mocne zamieszanie i nie od razu wiadomo co jest czym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.